Personligt

Att få hemmet i stressfritt och i balans

Posted on

Jag håller på och inreder mitt hem och en sak som jag märker är att jag stör mig mer på saker i mitt hem ju mer jag är hemma i hemmet. Det blir lite som om jag går och funderar på vad som behöver göras och köpas. Det är nämligen ganska så mycket att köpa här hemma och utbudet där ute är enormt. Så många valmöjligheter och så kan man inte välja mer en en för att jag har bara ett vardagsrum.

Sen till det andra är det ju så att budgeten begränsar ju vad man kan köpa hem tills sitt hem. Jag tänkte att jag ska fota lite mer hur det ser ut hemma hos mig men jag har en del saker kvar att köpa få det mer mysigt. Det är nämligen så att jag har bott mindre och inte haft så mycket möbler/velat börja om.

Men jag skulle säga att jag har en ganska klar bild på vad jag tycker om och nu kommer jag börja arbeta i excel för att komma ihåg vad jag känner jag behöver. Att gå och små fundera hela tiden vad jag behöver tycker jag kräver mycket tankeverksamhet och när jag väl är igång och ska handla blir jag förvirrad så jag kör ofta så att jag kör en stöt i taget och shoppar loss och betar av flera saker på listan åt gången.

Härnäst är det en matta till vardagsrummet och nya gardiner.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.