Dekoration inspiration

Enkel och effektiv marknadsföring med en roll up

Posted on

Om du har ett företag och vill kunna förmedla ett eller flera budskap på ett bra sätt, så kan det vara smart att satsa på en roll up eller till och med flera. De är snabba att ställa upp samt att de även är mycket lätta att transportera, så de passar utmärkt att ta med till mässan, konferensen eller eventet du ska på. 

Idag finns det en hel del olika varianter av roll ups att välja på. Det som kan skilja dem åt är kvalitet, design, storlek samt om den är enkelsidig eller dubbelsidig. Det finns även de du kan sätta eget tryck på. 

En roll up är ett ganska klassiskt val av exponeringsprodukt. Dessa syns ofta till på mässor, utställningar, seminarium och konferenser. Dock går de även bra att ha i butiker, hotell och i andra verksamheter.

Utforma din egen roll up design

Många företag som säljer roll ups de låter dig även designa dina egna, med eget tryck. Dock kan det vara lite klurigt att få till det på ett bra sätt. Motivet i sig är ju avlångt, så det gäller att tänka till. Det är viktigt att budskapet på den inte är allt för rörigt. Se till att det huvudsakliga budskapet finns att hitta i ögonhöjd. Håll det kort och undvik allt för långa texter. 

Oftast så läser man en roll ipp uppifrån och ner, så det gäller att sätta de viktigaste budskapen i ögonhöjd och de mindre viktiga sakerna upptill eller nertill.

Om det ska användas bilder eller vektorer, så se till att dessa har en hög kvalitet. Annars är risken att de blir suddiga eller pixliga. 

Satsa på bra roll ups

Om du vill köpa bra roll ups, till bra pris, så kan du hitta en mängd bra modeller på Skiltex. Passa även på att köpa till smart spotlight till dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.