Attefallshus från Modulhus.se
Hus

Ett Attefallshus på tomten kan ge extrainkomst

Posted on

I dessa tider är det tryggt att ha ett Attefallshus på tomten att hyra ut vid behov av extra pengar. Många tomtägare är extra glada att det bygglovsbefriade Attefallshuset numera är 30 kvm mot 25 kvm. Det ger mer boyta som är lättare att inreda!

Har du tomtyta över så finns det väldigt många fördelar med att äga ett Attefallhus, dels kan du hyra ut det och få passiva inkomster med hyresintäkter, men du har även ett boende för exempelvis när barnen vill flytta hemifrån.

Gratis Attefallhus?

Det talas inte så mycket om det, men ett Attefallhus höjer i nästan alla lägen värdet på vid försäljning pga få tackar inte nej till extra yta. Man kan nästan säga att du får Attefallhuset på gratis.

Kvalitet som ett boningshus är att eftersträva

Man bör tänka att huset man väljer att bygga ska hålla lika god kvalitet som ett riktigt boningshus i miniformat. Personligen så bygger jag inte kojor eller byggsats för att det är inte min specialitet, inte heller anlita en snickare som kanske inte byggt ett hus på ett par år. På köpet behöva rodda med allt kring bygget.

Numera byggs husen som moduler i fabrik, strömlinjeformat utan väder och vind och som med allt, bygger någon samma hus många gånger kan man vara säker på att slippa ett måndagsexemplar.

Passiv inkomst

Menas med inkomst som kommer utan att du behöver arbeta, det är enligt mig den bästa inkomstkällan att ha. Ser man på framgångsrika människor har dom alltid minst 3-5 passiva inkomster. För fallerar en, tex man blir sjukskriven ja då har man hyresinkomst som kan täcka upp eventuella förluster.

 

Läs mer om passiv inkomst med Attefallhus 

Bildkälla hus: Modulhus.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.