Inredning inspiration

Få en försmak av höstens trender med Ellos Home

Posted on

Svala augustidagar nalkas och vi kan inte låta bli att längta efter lugna rutiner. Inför den stundande säsongen plockar Ellos Home in allt det vi älskar med naturen – mjuka mönster, välvda, böljande former och dova färger – och gör det till en del av hemmets alla vrår. Se deras senaste kollektion och tillåt dig själv fantisera om svala rutiner medan sommaren lämnar minnen under din hud.

Allt medan våra middagsbjudningar flyttar från uteplatsen till matsalen letar sig naturen in genom våra fönster. Den senaste kollektionen från Ellos Home bjuder på en mjuk kombination av inredningsdetaljer, textilier, lampor och möbler. Mönsterbilderna är direkt tagna från naturen, det är diffust och väderbitet. Böljande ränder likt vågor, inspiration av klippor och stenblock och som kontrast adderas mjukare grafiska mönster. Gröna, blå och gula toner tar för sig tillsammans med en ljus, sval närvaro.

”Även om vi sakta men säkert börjar bli klara med sommaren kan vi inte släppa taget om den helande, energigivande naturen. När dagarna och framför allt kvällarna blir svalare plockar vi därför in naturens element i inredningen i hemmet. Inte bara mönster utan även ytorna talar naturens språk, de är taktila, de kan vara grövre likt mossor och lavar men också spegelblanka likt en stilla insjö. Glas matchas med keramik, mörkt trä varvas med ljust för en rogivande dynamik och allt går i stillhetens tecken”, säger Jennifer Åhman, designchef på Ellos Home.

I kollektionen finns mattorna, gardinerna och detaljerna som lägger grunden för en inredningshöst med mycket lugn och helande energi. Låt dig inspireras av kollektionen, låt den stundande säsongen sakta leta sig in i sommarens mellanrum.

 Ellos home

Kampanjen och kollektionen lanseras den 5 juli på Ellos site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.