Okategoriserat

Fina ​​​barnkläder till vardags

Posted on

Samarbete med kids-world.com/sv/

Söker du fina barnkläder som ditt barn kan ha till vardags? Då har jag ett väldigt bra tips på en klädbutik för barn och ungdomar online.

Allt för ofta ser man barn med kläder som inte matchar varandra och som inte ser ut att ha en passform efter många tvättar. Även barn behöver se och känna sig fina tycker jag i sina kläder. Här nedan kommer några bra tips om hur du kan skapa snygga outfits till dina barn och skapa en komplett garderob med kläder som håller över tid samt lite tips på klädvård och organisering. Trevlig läsning! 

 

 • Köp kläder som matchar med varandra ton i ton
  För att förenkla i vardagen när man klär barnen så är ett tips att klä barnen i färger som går ton i ton. Även kläder som är billiga ser genast mer exklusiva ut när allt matchar. När du väl sitter där i shoppingtagen se till att köpa plagg som du vet att du har något hemma som redan matchar med.
 • Köp flera av samma plagg i samma färg när det gäller basplagg
  En beige tröja är en beige tröja i princip, istället för att leta runt efter unika plagg köp basplagg med flera av samma. Det kommer göra det enklare sortera tvätten, lättare att matcha, för vi all vet hur ofta ett barn smutsar ner sig. Detta är något jag även applicerar i min klädgarderob på mig själv för att spara tid.
 • Undvik att torktumla kläder
  Fina barnkläder krymper, blir sliten i tyget om man torktumlar dom. Passformen blir inte som den var när den var ny. Behöver du få barnkläderna torra, investera i ett torkskåp eller planera din tvätt bättre.
 • Satsa på bomullskläder av kvalité
  Hur många gånger har du inte sett tights är så skira att blöjan syns igenom? Billigast är inte alltid bäst, investera i basplagg som håller tvättar efter tvättar. Det finns en hel sektion med härliga ullkläder som värmer bra och håller god kvalitet över tid med för ditt barn.
 • Klädvård
  Ett tips för få skrynkliga kläder att se fina ut är att investera i klädvård, en professionell kläd steamer kommer du aldrig ångra att du köpt. Noppriga plagg blir fräscha lätt med en klädnopprare.
 • Förvaring
  Förvaring är A och O för att hitta kläder att ha på sig för ditt barn, sortera plagg i kategorier och färger i olika korgar.
 • Ska barnet få välja sina egna kläder?
  Det är något många vuxna undrar över och jag tycker att när dom är gamla nog kan dom få välja sina kläder men att man kan ju hjälpa barnet att välja så att dom lär sig vad som matchar med vad. Det är bara se på äldre män som inte kan klä sig, det är svårt om man inte lär sig från sina föräldrar från första början.  Låt säg att i dag väljer vi en färg och så kör man den färgen den dagen.
 • Samma likadana kläder till syskonen
  Har du flera barn kan du med fördel köpa likadana kläder. Jag minns själv hur jag älskade att ha likadana kläder som mina syskon. Vi brukade ha olika färger på våra plagg ofta dock men ibland samma.

 

 • Unisex barnplagg för lättare kunna ärva varandras kläder
  Planerar du att ha fler barn är plagg i neutrala färger lättare att låta dina barn att ärva. Investerar du i fina designerplagg för barn kommer priset per användning gå ner avsevärt. Därför kan dyrare märkesbarnkläder faktiskt bli mer prisvärt i längden.
 • Blanda dyra och billiga barnkläder
  Precis som på vuxna så kan en outfit blir extra fin om man blandar dyrare plagg med billigare plagg. Fina premium barnkläder som Boss, DKNY, Kenzo, Ugg, Kids-world har över 480 klädmärken i deras butik.
 • Extra tips ​​matcha ditt barns kläder med dina egna modeplagg
  Detta tycker jag som modeintresserad är så fint, har du beige på dig en dag. Matcha ditt barn med beige med. Just nu är det trendigt att matcha sitt barn och hos Kids-world finner du massor av snygga trendiga barnkläder. Zadig & Voltaire är ett klädmärke som finns både för barn och vuxna, samma sak med Uggs.  Jag tycker denna butik har bästa utbud på barnkläder för jag har spanat runt och har aldrig skådat bredare utbud och det blir otroligt tidsbesparande att hitta allt man behöver för sina barn på ett och samma ställe och har man en familj är varje timme man kan spara ovärdelning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.