Okategoriserat

Fina speglar från Bga

Posted on

Innehåller annonslänkar för Bga speglar

Jag har handlat flera fina speglar från Bga och jag är så himla nöjd! Det var både snabb leverans och väldigt prisvärt måste jag säga och det ingick till och med skruvar.

Jag köpte denna spegel ovan som heter Egg och så en till rund spegel som jag inte fått upp ännu på 40 cm i diameter. Den har jag planerat att sätta upp på toan och men jag väntar på hjälp för att borra den då jag inte äger en borrmaskin. (Need to buy) Det kommer bli jätte bra. Så här i efterhand så undrar jag varför jag inte köp hem speglar tidigare, då speglar verkligen öppnar upp hemmet och perfekt ha flera speglar i hemmet om man har vänner över fixar i ordning sig.

Följ mig gärna på Istagram, @truedeco

Jag är mer köpsugen på att handla hem mer speglar och jag har tipsat flera vänner och bekanta om Bga butik som har ett brett utbud av speglar online till bra priser. Det känns mer unik handla här än tex Ikea och jag har verkligen tagit mitt nätshopping till nya höjder. Nu fattas det även att mina nya gardiner ska komma upp  så ska jag fota det med!

BGA RABATTKOD

Få 15 % rabattkod med min unika kod:  Jennie15  giltig fram till 20200630

Varför inte fynda speglarramar

eller fotalbum. eller se samtliga kampanjer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *