Sovrum

Lyxiga premium överkast

Posted on

Innehåller reklam och annonslänkar för confidentliving

Jag är ute efter överkast och då överkast som är mer premium och lyxiga och av god kvalitet. Det ska ändå användas mycket. Just nu finns det flera stilsäkra varianter på marknaden, både i ett klassiskt quiltat utförande, bohemiskt skrynkligt och i lyxig sammet.

Letar ni lyxiga överkast? Jag listar dom jag tycker är lyxiga fina, jag valt bort billiga för jag vill ha premium själv och min blogg är hållbarhet och då och då undviker vi att överkonsumtion utan köper överkast av kvalitet.

Lyxiga överkast dubbelsäng

Nedan är lyxiga överkast som är för dubbelsäng,, ett måste ha ett överkast får Ditt sovrum att se välstädat och snyggt ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Himla överkast

Himla är ett svenskt heminredningsföretag som grundades 1990 och tillverkar vackra tyger för hela hemmet. Ovan bild har jag sett hos Bianca Ingrosso btw.

 

Huvudbild, bildkälla A calm retreat of a bedroom, all in beige. Image:Annie Hyrefeldt, Styling:Greydeco, courtesy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.