Personligt

Min inredningsblogg har en hel del trafik från Google

Posted on

Sedan jag startade min inredningsblogg har jag följt hur trafiken har ökat. Det är verkligen roligt det här med att blogga och jag har bloggat i många år. Det var nog runt 2007 som jag började blogga på blogg.se och då på en bloggportal,  nu bloggar jag på egen regi med eget webbhotell och med WordPress. 

Så länge människor kommer använda sig av Google för hitta svar på frågor så länge kommer bloggen att existera. För det lustiga är att många säger att bloggen är död, men Google skulle dö ut om folk slutade blogga eller lade ut information online, tex Wikipedia för Google skapar inget eget innehåll, Google sammanställer vad som finns och presenterar för oss när vi gör en Google sökning. Vilket innehåll som syns högst upp i sökresultatet är ingen slump, det är något som dom som kan SEO vet hur man kan bemästra att man når sig upp till toppen i Googles sökresultat.

Mitt mål med min blogg är att vara en av de bästa inredningsbloggen i Sverige och jag hoppas att kunna leva på den på sikt. Men för det krävs att jag lägger ännu mer tid på att producera innehåll och som är skrivet både för användaren och för att synas på Google. Ibland kan man behöva göra en sökordsanalys  för att veta vilka sökord man bör inkludera i sin bloggpost, landningssida, butik etc.

Jag har en strategi för min blogg och jag arbetar med sakta men säkert. Det är precis som när man bygger upp ett hem, det är sällan man har råd att köpa allt på samma gång i möbelväg och inredningsdetaljer. Och hade man gjort allt samtidigt hade det säkert inte blivit så personligt då alla köp inte varit så genomtänkt tänker jag. Lär man sig grunderna i inredning blir det enklare att rodda ihop ett harmoniskt hem som tillslut kommer se ut som en inredningsarkitekt har inrett hemmet och de olika rummen harmoniserar med varandra. Därför i min blogg tipsar jag gärna konkreta tips om hur du kan inreda och skapa balans i ditt hem och jag gör en del samarbeten med olika inredningsbutiker och smått och gott. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.