Organisera

Så förvarar du löshår – Praktiska förvaringstips

Posted on

I samarbete med Poze hair

Ordning och reda betyder bra förvaring för alla saker, var sak ska ha sin plats. Användandet av löshår är utbrett och kommer i många utföranden som: clip on löshår, löshårsvans, tejp hair, nail hair osv. Med clip on metoden kan man snabbt gå från kort hår till långt och har du ett färdigstylat löshår kan du få en festfrisyr på direkten. Alla dessa hårdelar behöver givetvis en bra förvaring för att som vi alla vet, hår trasslar.

Förvaring av hårförlängning behöver inte vara komplicerat. Grunderna är att de måste förvaras på en sval och torr plats och ska hållas utom direkt solljus.

Hängare -Hair case
Hängare passar dig som använder ditt löshår på daglig basis och du vill bibehålla den stylade frisyrer. 

Som fungerar precis som en klädpåse för kostymen fast i miniatyr och heter Poze Hair Case. Genom att hänga upp löshåret slipper trassel och även förlänger livslängden på håret. Den är perfekt att ha med på resor, att organisera bland dina olika hårdelar och så vet du att ditt löshår håller sig fint. 

Lådor

Du kan lagra dina löshår i låda eller i en vanlig skokartong. Det här alternativet är särskilt användbart om du inte använder dina löshår dagligen. Du kan med fördel välja lådor som är genomskinliga för att lätt se vad du har i dom, lägg gärna löshåren i ett hårnät eller tygpåse för att minska trassel. 

https://www.clasohlson.com/se/M%C3%A4rkmaskin-Dymo-LetraTag-LT-100H/p/Pr311846000

Att tänka på innan förvaring:

Se alltid till att du förvarar dina förlängningar på en sval och torr plats från direkt solljus (som garderob, skåp eller byrå). Se också till att dina förlängningar är helt torra när de lagras för att förhindra mögel och andra bakterier från att växa. Innan du lagrar dina hårförlängningar, se till att klämmorna är stängda för att förhindra skador.

Om du har många delar kan du med fördel använda en printer en så kallad märkmaskiner, något som finns hos de flesta som tycker om att organisera. Då vet du enkelt vilken färgkod löshåret har och längd osv. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.