Hus

Säkerhetsdörrar för din villa

Posted on

En säkerhetsdörr är en dörr som är konstruerad och tillverkad för att förhindra inbrott i ditt hus. Den ger även ett visst skydd mot brand och oönskat ljud. Låter det som något som du skulle behöva? Då finns det mängder med modeller och olika saker att tänka på innan du väljer rätt ytterdörr till din villa. Vi berättar mer om säkerhetsdörrar till din villa.

Att tänka på vid val av säkerhetsdörr

Även om det säger sig självt att det handlar om säkerhet vid val av dörr är det mängder med andra saker du behöver tänka på vid val av säkerhetsdörr. En säker ytterdörr till sin villa handlar bland annat om hur ytterdörrens läge är. Sitter den skyddad av t ex ett skärmtak är urvalet av mönster, modeller, träslag, med eller utan glas, nästan obegränsat. Det finns säkerhetsdörrar som passar till entrén, källaringången och bakdörren. Från garage eller förråd till bostad kan du välja fritt ur sortimentet för innerdörrar. Altandörren, tjuvens vanligaste väg. Du väljer hel- eller halvglasad dörr, slät eller spegelmönster. Glas är vanligt förekommande och i stort sett gemensamt för alla ytterdörrar, även till säkerhetsdörrar för villa. Som standard används skyddsglas som är beskjutningsskyddat. 

De flesta av våra modeller av ytor/frontpaneler kan anpassas och modifieras för att lämpa sig för utomhusbruk. Det finns dessutom möjligheter att kombinera en säker ytterdörr med innerdörrar i säkerhetsdörrsutförande. Dessa dörrar vänder sig till dig som önskar ett extremt bra inbrottsskydd i en elegant design och skräddarsydd stil. Alla detaljer i dörrarna är noga utvalda för att klara tuffa klimat. Många installationer har gjort i vårt avlånga land, men även i ännu kanske tuffare förhållanden. Salta luften vid medelhavet eller i alptoppar försäkrar ett gott väderbeständigt skydd. Säkerhetsdörr för villa skyddar även mot ljud och har en viss isolerande verkan. Lycka till vid val av rätt säkerhetsdörrar till din villa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.