Hållbarhet

Shoppa smartare och få mer pengar över i vardagen

Posted on

Samarbete med Shoppa Smartare

Att shoppa smartare är verkligen något som ligger mig varmt om hjärtat. Det är nämligen så att det är ett koncept som är mer hållbar shopping och genomtänkt shopping. Det betyder inte att allt behöver vara på rabatt utan att man istället shoppar genomtänkt det kan vara saker som att:

Hålla en budget

För att ha en god ekonomi är det viktigt att ha en budget, helst ska man ha den nedskriven och det första man ”bör” göra är att spara till sig själv innan man börjar spendera pengarna!

Handla billigt när det inte är säsong

På sommaren kan du fynda billiga vinterskor och spar till vintern, genom ha pengar kan du handla saker när det är lågsäsong och spara pengar!

Handla med rabattkoder

Genom att handla med rabattkoder och använda erbjudanden som handla för xxx spara så här mycket kan du göra stora kap. Men även genom att alltid handla så att du får frifrakt. Jag minns inte när jag betalade för en frakt sist, det är skönt att handla mycket och bunkra.

Sluta småhandla

Att småhandla kostar verkligen mycket, numera undviker jag att gå i mataffären i onödan, det kostar bara massor av pengar.

Shoppa hållbart

Handla inredning av god kvalitet, kläder med mera som håller längre. Initialt kan det kännas dyrt att köpa något dyrt men tänk då istället för pris per användning. Saker i kvalitet brukar hålla länge och har ofta ett bra andrahandsvärde.

Handla secondhand

Fin inredning av god kvalitet håller i generationer, börja gå auktioner, loppisar och secondhand butiker. Nu finns det många butiker online med secondhand. Jag har börjat kika själv en del på det, det är lite spännande veta att någon annan har tagit hand om det så bra att du nu har det. Vem vet kanske det är klenod från någon fin herrgård?

Sist men inte minst, följ gärna Shoppas Smartare på Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.