Spar tid i vardagen med matkassar

Samarbete med Sverigesmatkassar.se 

Jag har funderat lite kring det här med att få vardagspusslet att gå ihop, för om sanningen ska fram, så är det ganska så jobbigt att hinna bibehålla ett välstädat hem och samtidigt ha en fylld kyl och att på det hinna få ihop matlådor till jobbet. 

Att gå ut och äta lunch på lunchtimmen är för stimmigt för mig att behöva göra varje dag,  jag föredrar att äta hemlagad mat lunchrummet och gå ut äta på torsdagar och fredagar för fira in helgen.

Förenkla det jobbiga 

Nu har jag funnit matlådor i papp,så att jag slipper mecket med att bära hem lådor och diska och ha mig. Det måste verkligen vara fler än mig som ogillar det där med att gå runt med tomma lådor i väskan. Jag vet att min kollega har i skrivandes stund hela 40 + matlådor på kontoret att ta hem. 

Åter till ämnet, det finns en sajt (tror det är en matglad man) som gjort jobbet och köpt hem alla matkassar som finns och provat sig fram för att vet vilka som är värda pengarna. 

Jag har faktiskt testat konceptet med Hellofresh som även rekommenderas på topplistan och jag tycker att det är ett bra koncept. Priset per portion kan man dividera om men det är bekvämt och tidsbesparande. Ta gärna en titt hos Sverigesmatkassar.se för se utbudet på matkassar.

Matbudet eller inte?

Jag har faktiskt ingen budget per månad för mat, jag försöker få det så billigt som möjligt men det brukar ändå ligga på flera tusen då jag små handlar i svindyr ICA för jag är för bekväm storhandla. Saken är att köper man ett färdigt koncept så vet man exakt vad det kostar och kan på så vis hålla nere utgifterna då man faktiskt äter mer mat hemma. Så i slutändan tror jag att man sparar en hel del pengar, samt får ändan ur vagnen att testa nya maträtter. Helt klart värt testa, som förstagångskund får man alltid bra erbjudanden med!