Gör ditt hem redo för mer lusthöjande vuxenkul

I samarbete med vuxenkul.se

Jag har tidigare bloggat om att Feng shui i hemmet och kärlek om hur det kan påverka hur vi attraherar in mer kärlek i våra liv och nu så tänkte jag berätta mer om hur dofter påverkar våra sinnen. Ibland så kan vi behöva hjälpa lusten på traven och nedan kommer jag berätta om några enkla steg för steg för få en extra härlig kväll i ditt egna hem.

Slipp stressen genom att förbereda er kommande Date night i hemmet med att se till att hemmet är välstädat och att onödiga distraktioner bortplockade. Fyll på ljushållare och bädda rent i sovrummet och gärna vädra gärna ut hemmet och köp hem god mat. 

God dryck på kylning 

Investera i en fin vinkylare/champagnekylare så att du kan hålla en flaska på kylning vart du än befinner dig i hemmet. Komplettera gärna med charkbricka eller ostron.


Dagen D

Fermoner på dig, för extra attraktion spraya på dig koncentrerade feromoner för att utlösa extra attraktion. 


Härligt inbjudande aromer i badrummet

Badrummet är ett rum som vi spenderar mycket tid och har man ett badkar så kan man ha härliga bad antingen själv eller med någon. Att ta ett bad med ett härligt badsalt gör att härliga aromer sprider sig och man får mer av en spakänsla. Inred gärna badrummet med ljus och kanske någon grön växt. Varför inte tappa i lite bad & duschskum med en erotisk karaktär? Börja med ett bad och lite bubbel vetja och kanske en sexleksak som tål vatten!

Härlig massage i sovrummet

Bred ut en handduk och tänd ett massageljus och turas om att göra en massage. Det finns många dofter på massageljus och här får även luktsinnet ännu en upplevelse, spana gärna in Scented Massage Candle Naughty. Massage hjälper dig att slappna av och känns skönt.


En god middag

Avsluta med en god middag, antingen att ni lagar något gott och eller beställer hem. Lägg lite extra krut på dukningen och ät vid middagsbordet. Varför inte i en sexiga underkläder och en morgonrock? Ni är ju trots allt ensamma ikväll. Ät någon härligt efterrätt som chokladkaka med färska jordgubbar och varför inte spela ett spännande sex spel, som Connect Game hur långt kan du tänka dig att gå?