Organisera

Vackra moderna smycken från E of Sweden och förvaring i hemmet

Posted on

Samarbete med eofsweden.com

Är du som mig som tycker om vackra smycken? För visst ser en enkel outfit genast med genomtänk om man matchar den med fina smycken? Dina vardagssmycken vill du gärna komma åt enkelt och variera mellan.

Stilen på smycket kontra stilen på outfiten
Med hjälp av ett smycke så kan du se till att förstärka eller dämpa din stil, beroende på vad det är för look som du är ute efter. Ett bra exempel på detta är den vita skjortan. Med ett stort och färgstarkt halsband kan du bli redo för en kväll på stan, medan ett pärlhalsband ger en mer formell look.

Hur vet man om man passar bäst i guld eller silversmycken?

Har du en varm hudton med gul eller guldig underton i huden och vener som drar åt det gröna hållet så brukar man säga att guld passar dig bättre. Har du däremot en rosa eller röd underton i huden med blå vener sägs det att silver passar bättre.

Matcha örhängen med halsbandet du bär

Eftersom de delar samma utrymme på kroppen är det viktigt att skapa den perfekta matchningen varje gång. När allt kommer omkring ser inget värre ut än ett osammanhängande örhängen och halsband. Överraskande, komplementär betyder inte nödvändigtvis matchning. Istället är det viktigt att skapa en look som är sammanhållen och väldefinierad.

eofsweden.com/

Smyckesförvaring 

  • Använd dina smycken, skapa förvaring av dina smycken som är lättillgängligt att komma åt. Du kanske förvarar både dina halsband, örhängen och ringar i badrumsskåpet, men det ska du genast sluta med. Den fuktiga miljön kan påskynda oxideringen och orsaka fula fläckar. En sval, torr och mörk plats är alltid bäst.
  • Har du en walk in closet kan du med fördel bygga en station för dina smycken så du får en bra överblick. Annars kan du hänga en vacker spegel i sovrummet och ställa ett smyckeskrin. Smyckesskrin är en vacker inredningsdetalj tycker jag och personligen har jag ett sådant i spegelglas jag köpt från Zara home. Du kan alltid förvara smycket i din medföljande smyckesask.
  • Klockor förvaras bra i klockförvaring
    En klockförvaring, en klocklåda eller ett klockskrin gör att du kan undvika att klockorna exponeras för damm och solljus eller övrigt slitage som kan uppstå när klockan ligger framme.
  • Förvaring smycken resa
    Här kan du ha något enklare mindre förvarning, något som går att rulla ihop eller mindre smyckes askar. Tänk dock på att ha varje smycke i en enskild påse så att de inte skaver mot varandra eller trasslar ihop sig.

Organisera bland dina smycken

Ibland kan du behöva rensa bland dina smycken för ge plats för nya modesmycken. Det är lätt hänt att vi har smycken som vi inte använder och inte tycker om. Kanske vi fått smycken i present som inte alls varit vår stil. Ge bort smycken till vänner, sälj eller byt så dom kommer till användning. Att köpa smycken i  trendig design av rostfritt stål som är pläterade gör att du får hållbara smycken men ändå kan ha fokus på design.

Se till att läsa tidningar och de senaste artiklarna online om vad som är inom mode och vilka nya mönster som kommer ut på marknaden snart. Tidningar som Vogue och InStyle är förmodligen de mest inflytelserika och de första som får de senaste modenyheterna. Om du gör detta kommer du att vara den första att veta, så att du kan gå till butikerna och köpa den senaste trenden med smycken som passar din avslappnade outfit. E of Sweden har smycken är tillverkade av rostfritt stål 316L vilket är ett hudvänligt och allergivänligt material.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.