Inredningstrender

6 Trender inom färg & tapet 2024

Posted on

Trendspaning på tapeter och färg för 2024, följ med!

Rosa och ljus terracotta

Inför 2024 presenterar rosa och terracotta en ny och uppfriskande tolkning av elegans inom inredningsvärlden. Rosa antar en sofistikerad nyans, med toner som blush och dusky rosa, vilket skapar en modern och romantisk atmosfär. Terracotta, i sina varma och djupa rostnyanser, etablerar en jordnära koppling till naturen och ger upphov till en varmt välkomnande stämning. Dessa färger framstår som avgörande komponenter för att skapa balans och harmoni i hemmet och befinner sig definitivt i spetsen av inredningstrenderna för 2024.

https://midbectapeter.se/kollektion/gronhaga/pomona-33012/

Personligt och lekfullt

Är inte livet alltför kort för ett ordinärt hem?

Gör ditt hem till en plats som speglar din unika personlighet och sprider glädje dagligen. Det ordinära behöver inte vara normen; genom ditt tapetval kan ditt hem förvandlas till en kreativ plats där du uttrycker din sanna själv. Våga skapa ett hem som inte bara fungerar som bostad, utan som även utgör en källa till energi och glädje. Släpp loss din fantasi och låt ditt hem bli en spegel av din livsglädje.

Gröna rum

Färgen grönt, symbolen för lugn, harmoni och natur, bibehåller sin dominans inom inredningen. Nyanser som dämpad skogsgrön, mintgrönt och smaragdgrönt tar plats i hemmen och skapar en känsla av naturlig elegans.

Så, om du strävar efter att vara trendig år 2024, omfamna grönt i ditt inredningsprojekt och skapa en fristad av rofylld harmoni i ditt hem.

Varmt och jordnära

Skapa en ombonad atmosfär med varma och jordnära tapetnyanser. Dessa färgtoner, inspirerade av naturens rika palett, omsluter ditt hem med en lugnande känsla av trygghet. Från rostig terracotta till mjuka sandbeige toner, låter dessa tapeter dig omfamna det enkla och vackra i vardagen.

Klassiska tapeter från William Morris

https://midbectapeter.se/kollektion/fagelsang/mary-34009/
https://midbectapeter.se/kollektion/fagelsang/mary-34009/

Även om det har gått över 100 år sedan den ikoniske engelske designern William Morris lämnade oss, fortsätter hans mönster att prägla våra hem än idag. Genom Hidden Treasures har en serie Morris-skisser troget återskapats, möjliggjort genom ett nära samarbete med William Morris Society.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neutralt enfärgat

Det är en betydande skillnad mellan en målad och en tapetserad vägg. En enfärgad tapet med matt yta fångar upp ljuset på ett fascinerande sätt och sätter en stillsam och ombonad prägel på dina väggar. Ett subtilt mönster ger dimension till väggarna och samtidigt tillåter dig att vara kreativ med inredningen.

Källinspo: https://midbectapeter.se/inspiration/2024-monster-och-fargtrender-for-tapeter/

Läs även: Så kan du inreda ditt hem med en liten budget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.