Inredning kontor

Anlita städfirma på kontoret

Posted on

Alla arbetsplatser bör anlita en städfirma. Att låta någon ur personalen städa kontoret, kan vara opassande. Självklart måste alla arbetsplatser städas. Att helt utesluta städningen leder inte bara till en snuskig arbetsmiljö, det kan medföra sjukdomar och vara otillåtet enligt arbetsmiljöverket och den befintliga lagstiftningen. Och angående personalens produktivitet – är ett smutsigt kontor en arbetsmiljö inte det allra bästa. 

Men självklart är det opassande att låta enskilda indvider städa lokalerna. Så fungerar det inte heller på de flesta arbetsplatser. Man ska inte blanda för mycket roller eller arbetsfördelning. Dessutom kan “städning på schemat” resultera att den sociala dynamik ter sig märkligt, eller leda till ren mobbning. Men hur ska man göra för att få till ett bra resultat? Så att alla på arbetsplatsen blir nöjda med kontorsstädningen? Vi föreslår att man anlitar en städfirma som rozenclean.se. Detta är ett populärt och snabbt växande städföretag. De erbjuder städning till både privatkunder och företagskunder. De finns Stockholmsområdet, i Uppsala, Nyköping och även Oxelösund. Det är ett företag som har en filosofi där man respekterar och uppmärksammade anställda, där trygghet, lojalitet bidrar till ett bättre genomförbart arbete.

Offerter, referenser och betyg

Man kan alltid ställa särskilda frågor till en städfirma. Städfirmor, precis som andra företag kan vara seriösa eller mindre seriösa. Ta inte första bästa du hittar på Google. Då finns det en risk att du blir missnöjd. Särskilt, då det marknaden fullkompligt exploderat med många nya bolag. Välj ett städföretag som passar exakt dina behov. Som ligger nära och som har tjänster som passar dig. Framförallt ska du känna dig trygg, och kunna lita på firman. En bra idé är att kolla omdömen på nätet också. Då ser man hur andra upplever denna städfirma. Rozen Clean AB har till exempel 4,5 i snitt av 5 stjärnor enligt Googles omdömen. Detta är mycket bra, bättre än många andra Städfirma i Stockholm

Det finns också många andra faktorer som spelar in. För många handlar det om punktlighet. Att man håller det man kommer överens om och att det funkar med planeringen. Det gäller inte minst för företag. Man kan inte sitta i viktiga kundmöten och sedan blir störd av en städfirma som är 30 min sena. Självklart är resultatet viktigt för många också. 

Det gör stor skillnad, om städfirman gör ett bra resultat än om de gör ett knappt godkänt resultat. Vissa kunder har högre krav än andra också. Här kan det märkas skillnad eftersom att bättre och större städfirmor kan ha bättre utrustning, kemikalier och i vissa fall personal med längre erfarenhet eller högre utbildning. För många är också flexibilitet viktigt, eller hänsyn till både inventarier eller medarbetare på kontoret. Detta är bara några exempel på en lång rad förväntningar många kan ha. Begär gärna referenser och offerter, så kan du själv kanske undersöka hur duktiga varit på andra ställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.