Vardag

Att bo i närheten av vacker natur

Posted on

Hur fint man bor och hur fina saker man har spelar inte all roll om man inte trivs i området där man bor. Jag vet att många väljer att bo en bit utanför stan för att få mer utrymme att bo “mer för pengarna”. Men för egen del så bor jag hellre i ett område där jag trivs och har det vardagliga som närhet till arbete, vänner och så vidare. Jag trivs väldigt bra på Östermalm just nu.

Att bo utanför stan och börja pendla är verkligen inte min Cup of Tea, istället får det mig att behöva tänka mer långsiktigt om hur jag vill mitt drömboende ska vara och sen om sanningen ska fram, vi behöver inte alltid bo så stort. Just nu kan jag inte se det framför mig att behöva åka tunnelbana en tidig morgon till jobbet,  ibland tar jag faktiskt taxi till jobbet bara för att det är så billigt eller oftast så går jag!

 

Hur tänker du? Stan eller lite utanför?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *