Vardag

Att bo i närheten av vacker natur

Posted on

Samarbete med Phonehero.se

Hur fint man bor och hur fina saker man har spelar inte all roll om man inte trivs i området där man bor. Det är så härligt att bara ta på sig varma kläder och bege sig ut runt spåret. Senast idag så när jag var ute i varvet med en vän så sade vi att hur ofta vi går här så finns det alltid något fint att fotografera. Så vi fotade några vackra träd och stubbar. Vi har överflöd med bilder, men som tur är har vi mycket minne i våra mobiltelefoner.

Fota natur är rogivande

Ska man fotografera djur och växter krävs tålamod och kunskap om det man fotograferar. Du kan utveckla ditt eget uttryckssätt lika mycket som om du fotograferar landskap. Bildkompositionen och ljuset är viktiga element. Sidoljus och medljus är lättast, motljus är alltid svårast.

Så tar du ännu bättre naturbilder
  1. Stig upp tidigt eller lägg dig sent. …
  2. Använd polfilter i starkt ljus. …
  3. Skapa djup i naturbilden. …
  4. Kom närmare med telet. …
  5. Ta skakfria naturbilder. …
  6. Ta dramatiska bilder med ND-filter. …
  7. Kompositionen ger spänning. …

Jag har turen att ha närheten till Djurgården där jag bor, trots att jag bor i stan. Många väljer att bor lite utanför stan för att få mer ”mer för pengarna”. Men för egen del så bor jag hellre i ett område där jag trivs och har det vardagliga som närhet till arbete, vänner och så vidare. Jag betalar hellre lite mer och sparar in i pengar i vardagen, till exempel så behöver jag inte en sprillans ny telefon varje säsong och när jag är klar med min telefon brukar jag sälja den så att någon annan kan få en bra begagnade mobiltelefoner.

Välj en mobiltelfon som kan ta bra skarpa bilder 

Just Iphone Appel mobiltelefoner  håller god kvalitét och värt att köpa en begagnad Appel mobiltelefon skulle jag säga. Du kan vara säker på att telefonerna från Phonehero är av god kvalitét då dom har 12 månaders garanti på dom.

Hur tänker du? Stan eller lite utanför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.