Lampor

Att inreda med Bambulampor

Posted on

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för confidentliving, Calixier

Hur fint är det inte med Bambulampor? Jag gillar materialet och det ger ens en modern känsla och tar in naturmaterial i hemmet som annars kan vara lite svårt. Bambu passar väl in i hem som har mycket vitt och beige och bryter av. Tycker du om rotting så kan lampor av bambu även vara något för dig.

Att inreda med Bambu lampor

Bambu är ett spännande inredningsmaterial som passar till mycket och vi ser mer och mer att vi inreder med bambu. Bambulampor ger ifrån sig ett vackert sken tack vare det unika flätmönstret och ger ett mysigt/rustikt intryck i ditt hem.  Dess naturliga färg gör att den passar in hos de flesta hem. Det finns i olika färger som svart, betsad bambu, naturfärg osv. Det är väldigt snyggt att blanda in metaller som bostad metall.

Även fast om du väljer att inreda med en stor bambu lampa så tar den inte så mycket plats tack vare dess luftiga struktur. Det är verkligen helt rätt just nu att inreda med bambu. Just Korglampor av bambu i naturmaterial ger en rustik och bohemisk stil till ditt vardagsrum. SÅ fint!

 

Välj om du vill ha en taklampa i bambu, golvlampa, eller kanske en mindre vägglampa. Design utförande som pendel. Ett inredningstips är att klä in bambulampan klä stommen i cremefärgat silketyg och få den trendiga knyt tyg lampan som även är årets trend 2020 men hänger kvar även 2022.

Calixier

Direktlänk till ovan lampa

Lampbutiker som säljer Bambulampor 

Se hela sortimentet av Bambulampor

Trendig lamputik som säljer Bambulampor

Här har jag skrivit om ”tyglampor till perfektion” som kanske även kan vara intressant, väldigt fint att ha tyglampor i sovrummet.

One thought on “Att inreda med Bambulampor

  1. Fina rotting lampor - Truedeco.se

    mars 12, 2022 at 11:54 f m

    […] Tycker du om rottinglampor så kanske du även tycker om Bambulampor. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.