Hållbarhet

Den hållbara genvägen till drömköket – nu erbjuder Vedum luckbyten

Posted on

Är det dags att ge köket lite extra kärlek? Nu har konsumenten möjlighet att byta ut luckorna på sitt befintliga Vedumkök så att det kan fortsätta att vara vackert och användbart år efter år. Detta stämmer väl överens med företagets engagemang för hållbarhet och är också ett utmärkt alternativ för den som vill förnya sitt kök utan att behöva köpa allt nytt.

Ett Vedumkök är konstruerat för att vara hållbart och tjäna länge. Så pass länge att man kanske känner behovet av förändring innan det är nödvändigt att byta ut hela köket. I takt med att intresset för hållbara och prisvärda renoveringsprojekt ökar, märker Vedum tydligt att allt fler kunder vill utforska möjligheten att byta ut luckorna i sitt Vedumkök istället för att genomgå en omfattande renovering. Att byta ut luckorna är då ett klokt alternativ och det är möjligt för alla Vedumkök som tillverkats efter 1989. Det innebär att även ett kök som är över 30 år gammalt kan få nytt liv utan att behöva rivas ut.

Vedum Kök & Bad har blivit en favorit i många svenska hem. Det här välrenommerade familjeföretaget har tillverkat inredning på den västgötska slätten i över ett sekel. Den långa historien återspeglas i deras produkter, där hållbar design är nyckelordet. Vedums kök är utformade för att hålla i många år och kan anpassas över tid efter nya behov och önskemål.

– Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda möjligheten att byta luckor i befintliga Vedumkök – det är en snabb väg till ett helt nytt kök som både är snällt mot plånboken och miljön. Det är en snabb, enkel och hållbar lösning. Oavsett om du vill göra en drastisk förändring med nya färger, bänkskivor och handtag, eller bara fräscha upp det befintliga utseendet, så är det en relativt enkel insats med stor effekt, säger Anna Lindblad, ansvarig för marknadsföring och kommunikation på Vedum Kök & Bad.

Köket är hjärtat i hemmet, ett rum som har blivit lika mycket en plats för social samvaro och matlagning som för studier och digitala möten. Därför är det viktigt att skapa ett kök som både är trivsamt och praktiskt. Vad bör man tänka på om man vill byta luckor i sitt befintliga Vedumkök?

– Fundera över hur du kan uppdatera ditt kök så att det passar in i din helhetliga hemmiljö. Tänk på färgval, träslag, laminat eller melamin. Olika typer av luckor ger olika uttryck och passar olika typer av kök. Självklart kan även bänkskivor, handtag och andra detaljer anpassas till de nya luckorna. Om du behöver mer förvaring kan du också fundera på att komplettera med nya skåp eller kanske till och med en köksö om det finns tillräckligt med utrymme, säger Anna Lindblad.

Vedum arbetar hårt för att erbjuda ansvarsfull och hållbar inredning. En del av kökssortimentet är Svanenmärkt, de flesta kökstransporterna är fossilfria och all tillverkning sker på den lilla orten i Västergötland med samma namn. Genom luckbytet får kunderna ytterligare en möjlighet att göra skräddarsydda och hållbara val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.