Butiker, Feng shui

Det är bra att ha kristaller i hemmet för att få en bra Feng shui

Posted on

I samarbete med kristallakademin.se

Kristaller är inte bara vackra att se på de har även bra egenskaper för ditt hem. I århundraden har kristaller används i hemmen för att avvärja negativa känslor, uppmuntra välstånd, förbättra sömnen och skapa harmoni. Även de vanligaste kristallerna på marknaden fungerar på vibrationsnivå och har förmågan att läka, skydda och omvandla energi. Naturliga kristaller är gåvor från jorden som finns i många vackra varianter och det finns massor av kreativa sätt att arbeta med dem för att förbättra din feng shui. Välj att ta in kristaller i ditt hem beror på din avsikt du vill uppnå. Oavsett om du vill arbeta med att öka din energi, bjuda in mer passion i ditt liv eller odla självkärlek, här är några av våra favoritsätt att arbeta med kristaller i ditt hem.

Inred och placera kristaller i hemmet

När du väl har valt en kristall att arbeta med så är exempelvis en bra plats i hemmet att placera dina kristaller i mitten av ditt hem eller sovrum. I feng shui är mitten av ett utrymme kopplat till jordelementet, såväl som ditt allmänna välbefinnande.När du väl har valt en kristall att arbeta med, är en bra plats att placera den i ditt hem i mitten av ditt hem eller sovrum. I feng shui är mitten av ett utrymme kopplat till jordelementet, såväl som ditt övergripande välbefinnande. Detta är ett viktigt område när det kommer till jordning eftersom det berör alla andra områden i ditt hem och ger en solid grund för alla aspekter av ditt liv.

 

Så kan du visa upp dina kristaller i ditt hem

  • Pedestals för stora kristaller 
  • Häng upp dom
  • Genomskinliga boxar för display
  • Skålar, fat
  • Med vardagsartiklar

 

Feng shui och kristaller 

​​Eftersom naturliga kristaller kommer från jorden är de kopplade till jordelementet i feng shui. Jordenergi uppmuntrar jordning och stabilitet. Om du känner dig orolig kanske du vill bjuda in fler jordelement kvaliteter i ditt hem genom att arbeta med kristaller. Vissa kristaller som har en särskilt stark koppling till jordelementet är tigeröga och turmalin.

I feng shui är mitten av ett utrymme kopplat till jordelementet, såväl som ditt övergripande välbefinnande. Detta är ett viktigt område när det kommer till jordning eftersom det berör alla andra områden i ditt hem och ger en solid grund för alla aspekter av ditt liv. Om detta resonerar med dig och du vill arbeta med kristaller, skulle vi uppmuntra dig att hitta en kristall som ansluter till hjärtats energi, som rosékvarts eller amazonit.

Du kan placera den här kristallen på ditt nattduksbord eller någon annanstans i ditt sovrum som är meningsfull för dig. Du kanske också vill bära en av dessa kristaller nära ditt hjärta som på ett halsband. Något som är vanligt är att använda kristaller för att skydda är genom att skapa ett rutnät i ditt hem eller under din säng. Du kan göra detta genom att placera kristaller som svart obsidian eller svart turmalin i varje hörn av ditt hem, eller under de fyra hörnen av din säng.

 

Börja och ta in kristaller i ditt liv -Prenumerera på boxar med kristaller

Jag själv har kristaller för kärlek och för rikedom med flera. Blir du också sugen att köpa hem lite kristaller och lära dig mer om det så spana in prenumerations boxar med kristaller https://kristallakademin.se/pages/prenumerationsboxar
Där du varje månad får hem en box  nytt innehåll varje månad och innehåller alltid kristaller och ibland också rökelse, ritualljus, böcker, påsar och information medföljer med ett kort. Jag tycker om att prenumerera på boxar för att det är så mysig överraskning som jag blir glad av varje månad, Kristallboxen är enkel att pausa, ändra och avsluta och har prisvärt. Hemsidan är mycket fin och jag det finns mycket information om alla stenarna. Jag kommer definitivt att köpa hem lite större kristaller för att ha som inredning. Både fint och har bra egenskaper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.