Kök

Diskmaskiner – ett hett tips för dig som behöver en ny diskmaskin

Posted on

Oavsett om din existerande diskmaskin har gått sönder eller om du helt enkelt vill uppdatera till en mer effektiv modell finns det en del saker du bör ha i åtanke. Det finns hundratals olika diskmaskiner på marknaden och det kan verkligen vara svårt att välja rätt.

Men den kanske bästa diskmaskinen enligt många är diskmaskiner från Vestfrost. Här berättar vi varför de är så populära men ger även tips med saker att tänka på när du behöver köpa en ny.

Helintegrerad eller halvintegrerad?

När du ska köpa en ny diskmaskin är det här det första valet du behöver göra. Det finns för- och nackdelar med båda alternativen. De allra flesta märken har båda alternativen. Du kan till exempel kolla in Vestfrost diskmaskiner för att få lite ideér om vad du behöver och framför allt vill ha i ditt kök.

Halvintegrerad

Det här är den vanligaste typen av diskmaskin. För det första är den lite billigare än en helintegrerad diskmaskin. För det andra ser du alltid displayen utan att behöva öppna luckan.

Helintegrerad

På senare tid har det blivit allt vanligare att personer väljer att investera i en lite dyrare diskmaskin för att få den helintegrerad. Fördelen med en helintegrerad modell är att det ser stilrent och snyggt ut när luckan på diskmaskinen matchar resten av köket. Luckan är dessutom ljuddämpande vilken även det är en stor fördel.

Hur stor diskmaskin behövs i hushållet?

De allra flesta diskmaskiner har en kapacitet för 12-16 kuvert. Det här passar bra för en familj om 4 personer eller fler. Om hushållet eller köket är litet kan det passa bättre med en lite mindre diskmaskin med en kapacitet om 6-8 kuvert. Hos Vestfrost hittar du diskmaskiner för alla slags hushåll.

Det finns ingen anledning till att investera i en alldeles för stor diskmaskin. Men gör inte heller misstaget att köpa en för liten som inte klarar av trycket i hushållet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.