Psykologi inom inredning

Du ska känna glädje när du vaknar upp i ditt hem

Posted on

Det första när du vaknar och sover ska inte behöva skapa frustration i ditt liv. Det kan vara trasig vägg, stökigt etc. Vårt undermedvetna negativitet till vårt missnöje med våra hem följer oss under vår vakna tid och det påverkar oss på ett undermedvetet sätt.  Mår du dåligt över ditt hem utan tänka på det  påverkar hela ditt liv utan du vet det kommer påverka ditt humör hela livet.

Tänk om du vaknar och du älskar ditt hem och du mår bra direkt då du är omgiven med saker som du älskar . så när du gör dig redo för jobb så hittar du det du behöver och allt går med smärtfritt och allt går den positiviteten påverkar våra liv resten av dagen! 

När du är glad att lämna hemmet för att få komma hem sedan för att du kommer öppna dörren och känna glädje, ett hem som är en Happy place så att säga. Då är betydligt lättare att koppla av efter en tuff arbetsdag! Det är nästan som om man vill lämna hemmet för att få komma hem! Därför när vi reser iväg lämnar hemmet nystädat så att vi får en sensationell känsla när vi kommer hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.