Kök

En kolsyremaskin väl värd investering

Posted on

Innehåller annonslänkar för Mediamarkt

Nyligen så köpte jag en kolsyremaskin på Mediamark som verkligen varit värt sina 999 kr + tillbehör och nu har jag använt maskinen ända sedan inköp och kolsyran är ännu inte slut, jag var orolig att det skulle ta slut så länge men det är så drygt.

Jag är verkligen en person som tycker om kolsyrat vatten och det är verkligen ett slöseri att bära hem vatten när man lika väl kan göra det själv. Jag önskar att jag köp hem min kolsyremaskin tidigare.

Jag gjorde inte mycket sök efter ”bäst i test på kolsyremaskin” då dom ändå ofta är vinklade utan jag bestämde mig att jag vill ha mellanpris spontant köpte i butik efter ha varit sugen ett bra tag. Det billigaste har aldrig varit min grej.

Frågade en som ägde en egen maskin…

Jag frågade killen i butiken vad som skilde dom åt, den super billiga för 299 kr och 999 kr och fick förklarat att den som jag valde så slipper jag att handpumpa, flaskan fäster sig av sig själv vid in och uttag + att jag inte behövde ha en elkontakt. Kändes givet köp måste jag säga, han själv var mkt nöjd med äga precis samma maskin.

Lyxiga kolsyremaskiner fina att se på…

När jag bor större kanske jag investerar i en mer lyx variant, men just nu är jag supernöjd för att den är så otroligt enkel att ha att göra med. Det fanns en dock med en knapp för den extra bekväma men där fick man dock ej bestämma sin egna mängd kolsyra vilket kan vara en del av charmen att kunna göra!

https://konsumentmagasinet.se/kolsyremaskin-test/ Denna har inte ens med min på sin lista och då har jag berättat fördelarna för dig.

Se alla Sodastrem hos Media Mark (KLICK)

SODASTREAM Source – Svart

 

 

 

 

 

 

 

 

Saken är att man behöver som konsument bestämma sig över hur bekväm man är och vad man är villig att betala och därefter arbeta sig inom det segmentet. Bäst i test sidorna vill att det billigaste ska vara med då dom är måna om att få provis.

Av Sodastream egna märke finns rätt många att välja på, se alla här. (Klick)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.