Lyxigt hem

Få en exklusivare känsla på din skänk med nya möbelben

Posted on

Samarbete med beslagonline.se

Jag håller på och kikar på en skänk från Ikea som jag tror jag kommer att klicka hem. Antingen kommer jag ha den på möbelben eller hänga den på väggen. Kommer jag använda möbelben kommer jag definitivt byta ut standard möbelben. På så vis kommer skänken kännas mer exklusiv och passa in i min inredning.

På mer billigare möbler är det ofta detaljerna som avslöjar att prislappen inte är så hög, samma sak är det med många billigare kläder där ser man på knapparna att plagget är billigt. Tricket är då att byta ut dessa detaljer till mer exklusivare materialval eller utseende. Så enkelt och DIY tips för få dina möbler att kännas mer se mer exklusiv ut.

https://www.ikea.com/se/sv/p/besta-foervaring-med-doerrar-svartbrun-bjoerkoeviken-mejarp-brun-betsad-ekfaner-s89421441/

Det här är några snabba stylingtrick som är förvånansvärt enkla och billiga att implementera

Denna skänk Bestå från Ikea är riktigt fin, men se bara på möbelbenen dom är horribla. När du köper denna säljs knoppar och handtag separat och möbelbenen ingår.

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/stodben-fonda-6005-matt-massing

Dessa möbelben hade verkligen gett en mer exklusiv känsla på skänken och jag hade nog valt guld. Sen kan man komplettera med matchande handdag eller knoppar. Jag tycker om den minimalistiska känslan fördrar dessa handtag i borstad mässing. Denna typ av handtag kallas för ”profilhandtag” som ni ser så tar dom inte så mycket plats men ser otroligt snyggt ut. Föreställ dig hur fin skänken skulle bli genom att byta ut dessa detaljer?

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/handtag-way-borstad-massing

Det man kan utöver detta göra är att måttbeställa glas och lägga på som en skiva för att gör ge mer exklusivare känsla eller typ någon stenskiva. Du kan även måla om möbler i samma färg som väggen eller en mer exklusivare färg än många av de standardfärgerna som Ikea har.

 

Rabattkod beslagonline April 2022

TRUEDECO20

Jag har faktiskt en rabattkod hos Beslagonline.se till dig som ger dig 20 % rabatt hela April.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.