Nyheter inredning

FÖRVARINGSNYHETER FRÅN BALLINGSLÖV

Posted on

Med försäljningsstart 2/10 lanserar Ballingslöv nyheter inom produktområdet förvaring. Nyheterna består av glashyllor och integrerad belysning.

Glashyllor i klarglas ger en modern och öppen känsla till utrymmet där ljuset får flöda fritt genom hyllorna vilket kan göra det enklare att hitta och visa upp dina kläder och accessoarer.

 

 

Hyllorna är i härdat glas med tjocklek 6 mm och finns i två utföranden, klarglas och grått glas. Glashyllan finns i bredderna 368 mm och 568 mm och passar till våra standarddjupa inredningar. Rekommenderat pris från 345 kr.

Den nya belysningslisten Inlight, är integrerad i de invändiga gavlarna. Belysningen ger en effektfull känsla samtidigt som det praktiska belyser din förvaring från toppen till botten.

Inlight består av en silverfärgad aluminiumprofil med en varmvit LED-list som lyser bakåt i förvaringslösningen. Belysningslisten är integrerad i de invändiga gavlarna och placerade 65 mm från gavelns framkant.

 

 

Vackra skjutdörrar i klarglas är elegant i kombination med förvaringsinredning i utförande ljus ek i träimitation. Belysningslisten Inlight är mycket effektfull i kombination med glashyllor.

Kommentar: WOW WOW WOW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.