tavlor

Foto på canvas tryckt i hög kvalitet

Posted on

I denna bloggpost tänkte jag berätta om en grym butik som heter Photowall där du kan beställa canvas tavlor “on-demand” alltså att dom tillverkar din canvastavla efter du valt motivet du vill ha på begäran, du kan även välja ett eget motiv och ta fram din alldeles unika  fototavla. Inom några dagar hade jag mina tavlor så det gick verkligen fort.

https://www.photowall.se/foil-texture-tavla

Prisvärda och lyxiga canvastavlor

Utbudet på Canvastavlor är enormt och tänk vilken enorm lagerhållning det hade krävts att ha alla print färdiga. Jag valde att beställa en Canvastavla med guldmotiv för att jag arbetar med Feng shui med mina tavlor och jag tänkte att guld symboliserar mitt intresse av tjäna mer pengar i mitt liv. Jag har även inrett mitt vardagsrum med mycket detaljer av guld. 

Så får du din canvastavla lyxigare med en träram

Vill du skapa en mer lyxigare känsla på din canvastavla kan du lämna in den för inramning, alternativt köpa hem lister och sätta fast runt om. Detta är väldigt enkelt att göra själv och det enda du behöver är tunna trälister och en geringssåg och det kan du finna billigt på Jula. Vill du göra det enkelt för dig kan du även beställa en ram till en canvastavla online, tex hos allaramar.se och då är en Skuggfogsram väldigt fint.

Häng belysning över din tavla för mer lyxig inramning

Tavelbelysning är verkligen något som är underskatta men det bidrar verkligen mycket till den lyxiga känslan skulle jag säga. 

Häng tavlor i grupp 

Att ha en ensam tavla på en vägg kan ibland kännas ensamt, finn en färgton du tycker om och kombinera gärna fler tavlor som en tavelvägg. 

Abstrakt konst är trendigt och lyxigt

Vilket innebär att färgerna och formerna i målningen representerar inte bestämda föremål eller andra igenkännliga saker. Den vägg konsten är lättare att inreda med då det mer handlar om att ha fina färger och former. Den säger inte lika mycket som exempelvis en bild på ett instrument och finns där i bakgrunden och ger liv på väggarna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.