Butiker

Granit butik och inredning

Posted on

Innehåller annonslänkar för Granit

Bild:Trudeco.se Bäddat med Linne hos Granit

Idag var jag på ett besök i butiken Granit och spanade inredning. Det var tydligt att linne-trenden tagit sig dit och det var härliga färger på kuddarna och sovkläderna. Ibland tycker jag att det är trevligt att gå in en butik för att sedan handla online för att slippa bära hem.

Just nu fanns det fina större kuddar linnemix för endast 149 kr styck som jag tänkte slå till på och deras balkonglådor i Zink.

Bildkälla, Granit, hemtextiler.

Se påslakan (Klick)

Bäddsett eko, 2 för 599 kr

Här kan du handla online hos butiken Granit

Besök GRANIT butiken  (KLICK)

 

Granit butik

Om: 1997 startade Anette inredningsföretaget Granit tillsammans med vännen Susanne Liljenberg. Granit är känt för sina stilrena och smarta inredning.

För att skapa ordning i sina och andras hem, startade de Granit.Det var med de orden de byggde en livsstilsbutik som specialiserade sig på funktion och förvaring, med en neutral färgskala.

Här hittar du smarta förvaringslösningar i papper, plast och korg.  Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning.  Inredningskedjan Granit släppt sedan start sin första egendesignade möbelserie, med fokus på flexibel förvaring och funktion. Vilket är genomgående i hela butikens sortiment. Härligt naturnära färger!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.