Badruminspiration, Inredningstrender

Här är badrumstrenderna för 2024

Posted on

Nästa år präglas badrumsinredningen av starka färger, neutral monokromatik samt grönt, brunt och rött enligt INR. Deras designers observerar flera riktningar som sträcker sig åt olika håll. Som vanligt är det upp till dig att besluta vad som ska få ta plats i ditt badrum, baserat på dina förutsättningar, behov och framförallt din personlighet.

Här sammanfattar INRs produktdesigner Robert Heimbro badrumstrenderna för 2024:

Trend 01 – Skandinavisk maximalism

En lekfull och glädjefylld trend med rötterna i skandinavisk design. Med vitt, trä och tidlösa möbelikoner i nytt eller restaurerat format som konstanter, får dina personliga föremål en plats i denna trend som vi valt att kalla skandinavisk maximalism. Här trivs nytt och gammalt sida vid sida, med kraftfulla blå eller röda accenter tillsammans med en palett av bleka pasteller.

Badrumstrender 2024 – Skandinavisk maximalism

Trend 02 – Modern retro

I denna trend tar vi en resa tillbaka till 70-talet både vad gäller färg och form. Här återfinns tidlösa möbelklassiker i restaurerat eller nyproducerat format, blandat med nya objekt i moderna material och innovativa funktioner. Med beige som bas, går färgerna i mustiga gröna toner och brunt med inslag av orange och blekt gult eller grönt. En trend för dig som vill skapa ett ombonat hem i modern 70-talsstil.

Badrumstrender 2024 – Modern retro

Trend 03 – Monokromt

I den monokroma inredningsstilen, för närvarande högsta mode i neutral färgskala, utgår du från en minimalistisk bas med flera toner eller nyanser av sand, vitt eller grått. Mot den harmoniska och lugna basen kan du lägga till ett fåtal utvalda personliga föremål som genast fångar blicken. Detta är en stil för ro och avkoppling som passar både stora och små badrum.

Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/inr/pressreleases/haer-aer-badrumstrenderna-foer-2024-3290025

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.