Inredningstrender

Inred för vår med Rustas budgetvänliga nyheter

Posted on

Januari kommer Rustas sprakande inredningsnyheter 2024  till varuhuset! Gör dig redo att säga hejdå till vintern och välkomna en ny säsong med prisvärda inredningsdetaljer och smarta förvaringslösningar som inte belastar plånboken. Visste du förresten att du äntligen kan beställa online på stora delar av sortimentet? Det blev jag glatt överraskad när jag letade hallmattor, så jag slog till direkt! Rusta är verkligen en butik med saker för hemmet som ser dyrare ut än vad det är.

Färgglad Vårpalett

Vårkollektionens färgpalett är som en bukett av vårens första blommor. Dova nyanser av rosa, grönt, lavendel och blått tar plats och förvandlar ditt hem till en fräsch och uppiggande oas. Rusta ger dig möjligheten att omge dig med ljusa pasteller som genast höjer humöret.

Mönster som Inspirerar

Naturen står som inspirationskälla för mönster i vårkollektionen. Bladmönstrade Evergreen, romantiska Therese och klassiska Tulippa pryder gardiner, kuddfodral och bäddset. Det är detaljerna som gör skillnaden, och dessa mönster ger ditt hem en touch av naturlig skönhet.

Locationfotografering S1 2024.
OBS: Bilden är obeskuren och måste beskäras efter önskat format.
Obegränsade rättigheter.

Stilfulla Detaljer till Minipris

Förändra din inredning med små detaljer till minipris. I badrummet kommer vårens färger till sin rätt på handdukar, duschdraperier och badrumsmattor. Bäddserien Vida utökas med nya färger, medan det krinklade bäddsetet Wilma med sidenkänsla blir en spännande nyhet för sovrummet.

Locationfotografering S1 2024.
OBS: Bilden är obeskuren och måste beskäras efter önskat format.
Obegränsade rättigheter.

Populära Cleo och Nya Tillskott

Cleo-familjen blir ännu mer populär med en persikofärgad modell, och ljuslyktorna Drew blir en perfekt matchning till de klassiska ljusstakarna Bonnie, som nu kommer i nya färger. Skulpturala vaser i glas och charmiga svampformade minivaser gör det enkelt att förnya utan att tömma plånboken.

Smart och Prisvärd Förvaring

Rusta har svaret på förvaringsbehoven med tvättkorgar, lådor och smart köksförvaring. Airtight-serien erbjuder transparenta, stapelbara och lufttäta burkar i olika storlekar. För den som är ständigt på språng finns praktiska yoghurtmuggar och matlådor bland vårens nyheter.

Köksnyheter med Stil

Köksavdelningen får ett lyft med FSC-certifierat akaciaträ i form av skärbräda, skål och salladsbestick. Dessutom kommer vackert pressglas in i bilden med skål och tårtfat på fot. Förnya ditt kök med stil och funktion.

Rusta’s vårnyheter landar i varuhuset från vecka 2 och framåt. Ge ditt hem en frisk start och låt våren blomstra med Rustas prisvärda och glädjande inredningsdetaljer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.