Hållbarhet

JOLI Stone hittar du unika bord av återbruksmaterial

Posted on

Har du ett hörn eller yta över kan du med fördel dekorera med ett mindre marmorbord, bordet behöver inte ha något direkt syfte men det ser onekligen vackert ut. Här får man in både trä och marmor och är perfekt för feng shui, jag blev såld direkt för detta var så smart affärside.

JOLI Stone, platsen där unika bord av återbruksmaterial tar hållbarhet till en ny nivå. Vi anser att varje bord är en hyllning till naturen och ett steg mot en mer hållbar framtid.

Varje bord hos JOLI Stone är en unik skapelse, och det är här magin börjar. Stenarna som används kommer från ett litet sliperi i det vackra Portugal. Dessa stenar, som andra kanske hade betraktat som restbitar, får nytt liv och användning i våra fantastiska bord. Under många år har dessa stenar samlats på hög, och nu har tiden kommit för dem att omvandlas till konstverk med både karaktär och hållbarhet.

Deras process är noggrant utformad för att säkerställa att varje skiva dom väljer ut är mer än bara en del av ett bord. Det är en historia, en historia om förnyelse och en framtid där hållbarhet spelar huvudrollen. Vi tar stolthet i att skapa vackra bord, inte bara för deras estetiska värde, utan också för den minimala negativa klimatpåverkan de har.

När du väljer ett bord från JOLI Stone väljer du inte bara möbler, du väljer en livsstil. En livsstil som värdesätter det unika, det hållbara och det vackra.

Hos JOLI Stone är varje bord en berättelse om hållbarhet och en påminnelse om att vi alla kan göra en skillnad, en sten i taget.

https://www.jolistone.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.