tavlor

Klä väggarna med stilrena Fine Art Prints

Posted on

Trenden att klä väggarna med posters är mer trendigt än någonsin och jag har fått upp ögonen för  Fine Art posters. 

Fina Fine Art pints

Söker du Fine Art posters av god kvalitet av utvalda konstnärer så kan jag rekommendera dig att besöka Livelybay.com. Här finns fint utbud med poster i ljusa härliga nyanser.

Inred ton-i-ton på väggarna

Ett av de enklaste sätten att färgsätta är att använda sig av kulörtonlika färger – också känt som ton-i-ton färger eller färger från samma färgfamilj.

Jag tycker det är väldigt fint att inreda väggar och tavlor i ton-i-ton och jag inreder gärna  med tavlor i beiga kulörer. Att inreda ton-i-ton är väldigt trendigt och jag förstår verkligen varför, det ger ett lugnt och samlat resultat. Exempelvis med tavlor så blir övergången mot vägg till tavla lika hård.  Även att inreda med vägghyllor i samma färg som väggar och hyllor är stilrent och ger mer utrymme för den dekoration vi valt ut. Aldrig har vi haft så bra inredningsstil som vi har nu i Sverige enligt mig och ni som följer mig vet att jag numera är inne på Feng shui, harmoniska hem och det tycker jag verkligen att ton-i-ton bidrar till.

Monstera No.2 från Livelybay.com

Monstera No.2 pris från 299 kr

Fine art poster utan passepartout tillverkad i Sverige på Hahnemühle fine art paper med 100 % cellulosa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.