Renovering

Konradssons Kakel lanserar Pedra Azul – Sober stenimitation i slitstark granitkeramik

Posted on

På Truedeco.se vill vi dela med oss av en spännande nyhet för att skapa en varm och ombonad atmosfär med hjälp av naturens färgpalett. Den senaste serien, Pedra Azul, i granitkeramik från Konradssons Kakel är inspirerad av den eleganta kalkstenen från Iberiska halvön.

Pedra Azul bär med sig ett smidigt och mjukt mönster med förtrollande naturtrogna detaljer. Serien finns tillgänglig i fyra olika färgtoner: Natural, Greige, Ivory och Grey. Alla dessa kulörer skapar en subtil och harmonisk känsla som smälter perfekt in i den skandinaviska minimalistiska estetiken.

En av Pedra Azuls stora fördelar är dess användbarhet. Den är ett utmärkt val för alla slags våtutrymmen, vare sig det är i det privata hemmet eller i offentliga miljöer. Dessutom är den ett stilfullt alternativ för både inomhus- och utomhusgolv.

Serien finns i tre olika storlekar: 15×15 cm, 30×60 cm och 60×60 cm, vilket ger dig många möjligheter att anpassa och skapa din egen unika inredning.

Priset för Pedra Azul börjar från cirka 999 kr per kvadratmeter, vilket gör den till ett prisvärt alternativ för att förnya ditt hem med en touch av naturlig elegans.

 

https://konradssons.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.