Välmående

ljusterapilampa i snygg design

Posted on

Innehåller reklam och annonslänkar för confidentliving.se

Jag har velat ha en ljusterapi lampa men som jag sett är så fula förens nu, denna kan jag tänka mig att ha i mitt hem. En ljusterapi lampa i snygg design som smälter in i rummet. Spana in Innolux

Ljusterapi lampor

Ljusterapilampor fungerar på de allra flesta. Det har signifikant effekt på sänktstämningsläge som säsongsbetingad depression och vanlig depression. Passar bra för personer som har svårt att somna på kvällen kan ljusterapilampor vara en bra behandling.

Hur länge ska man använda Ljusterapilampa?

En riktlinje är att ju starkare lampan är, och ju närmare avståndet är mellan lampan och ansiktet, desto kortare behandlingstid. Beroende på avståndet till lampan brukar behandlingstiden variera mellan 30 minuter till 2 timmar, och den vanligaste behandlingsperioden är 1-3 gånger i veckan under några veckors tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.