Lampor, Vägglampor

Lyxiga vägglampor hos Calixter

Posted on

Innehåller annonslänkar och reklam för Calixter

Wow alltså jag har hittat en butik med snygga lyxiga vägglampor med min stil rakt. Vägglampor är ett perfekt sätt att få in ljuskällor i hemmet utan att det tar plats från golvet som en golvlampa kan göra. 

vägglampa med guld cirklar
Bildkälla:calixter.se

Omega, 1999 kr (klick)

 

Vardagsrummet är hemmets hjärta, så det är viktigt att flera ljuskällor för få det hemtrevligt och i stora eller öppna utrymmen som vardagsrum en vacker väggbelysning en dekorativ fristående väggkonst. Här kommer några bra tips på väggbelysning till hemmet. Vägglampetter kan också ge accentbelysning, vilket skapar en mysig atmosfär. Och det finns även väggspotlights som koncentrerar ljuset nedåt. 

vägglampa mässing med vida kupor i glas
Bildkälla:calixter.se

Moleky 1395 kr (klick)

Vägglampor i hallen 

Vägglampor i hallen passar bra på små ytor och ljusar upp. Varför inte ha två vägglampor bredvid hallspegeln? 

Andra användningsområden är: Vägglampor på vardera sidan av en öppen spis eller soffa är ett enkelt sätt att lägga till belysning samtidigt som den håller en öppen känsla. Vägglampetter för vardagsrum finns i många stilar och material. Om du letar efter en minimalistisk, men ändå elegant design, är det ok att blanda kompletterande material.

Horisontella, geometriska mönster som erbjuder både uplighting och downlighting är ett bra val eftersom de ger kraftfull omgivningsbelysning, samtidigt som de lägger till ett modernt dekorativt element till ditt hem. Se alla lampor hos Claixter (klick).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.