Okategoriserat

Många bäst i test för dammsugare recensioner är vinklade

Posted on

Nyligen så skulle jag handla en en ny dammsugare och jag vände mig därför till olika bäst i test sidor av dammsugare, men tyvärr så fann jag verkligen ingen vettigt information där.

Det är nämligen så att sådana sidor är många gånger skrivna av SEO-folk, som bara vill tjäna provision på att få människor ska handla på deras länkar. Jag personligen skulle säga dessutom sidor vänder sig till dom som söker ”budget” och ”billigt” och jag själv är ute efter premium kvalitét och väljer helt bort budget.

Visste du tex att köper du av dom billigaste damsugarna från Electrolux så är det inget klick på röret längst ner så om du har otur kommer huvudet lossna hela tiden?

För att kunna köpa en dammsugare som är bra, så behöver du kunna om de olika facktermerna, vad watt är osv. Watt är inte riktigt med sugstyrkan, det har främst med elförbrukningen då det för några år sedan kom en lag på att den inte får vara för hög.

” Från den 1 september 2017 sänks kraven ytterligare till 900 watt. Dammsugarna måste också vara energimärkta och saker som filtreringskapacitet och ljudnivå visas på etiketten.”:energimyndigheten.se/

Faktum är att det finns ekodesignkrav på att nya dammsugare ska klara att suga upp minst 95 procent av dammet på hårt golv och 70 procent av dammet på mjuk matta.

Det finns olika klasser på dammsugare

 • Det finns en anledning att vissa kostar runt 1000-lappen och andra över 3000 kr. Då jag föredrar kvalitét så lägger jag gärna några extra kronor ”tusenlappar” för behöver dras med något halvdant.
 • Samt mattest, hur mycket den suger rent från en matta! Ja ni hör mycket ha koll på.

En expert är bra ha ibland

Jag behövde faktiskt gå till en butik och fråga en expert, då jag inte var insatt i alla termer och jag valde sedan den bästa dammsugaren från Electrolux enligt deras egna sajt som jag är mycket nöjd med.

Jag köpte den på Mediamark som favorit butik att handla teknik ifrån, det är vettiga priser, brett utbud och har en butik i City i Stockholm, perfekt om man vill klämma och känna lite. Sen kan man ändå handla online om det är så!

ELECTROLUX PD91-8SSM Pure D9 Dammsugare – Sandfärgad

Bara några hundra lappar mer från den näst dyraste från Electrolux så fick jag belysning på längst fram på borsten, en extra borste med, samt att jag kan reglera styrkan och sätta på damsugar på dammsugarhandtaget. Däremot är den ganska så stor, men så har jag testa många mindre om dom har verkligen inte levererat.

 

ELECTROLUX PD91-8SSM Pure D9 Dammsugare – Sandfärgad

Frågeställning innan du köper en dammsugare

 • Hur bekväm är jag?
 • Sen behöver man ha en klar budget vad man vill spendera!
 • Samt hur rent vill jag ha?

3 thoughts on “Många bäst i test för dammsugare recensioner är vinklade

 1. Lisa

  september 21, 2020 at 2:20 e m

  Vilka bra tips, det är verkligen en djungel. Jag kommer lägga bokmärke på din blogg för du har så mycket bra tips 🙂

 2. Det är lättare hålla rent i hem du verkligen älskar - True Deco

  november 28, 2020 at 8:59 e m

  […] investerade även i en väldigt bra dammsugare som är en fröjd att dammsuga med. Samt att jag verkligen kan rekommendera städservetter som är […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.