Psykologi inom inredning

När du ska bjuda hem någon för första gången vid dejtande

Posted on

Den vanligaste målet med dejting förutom kärleken dejtandet är ofta att flytta ihop. Men ibland kan det vara svårt att nå sina mål, att hitta en dejt och önskan att bo med en partner. Efter ha sett i olika forum på Facebook så är det ganska stor dealbreaker hur man har i sitt hem och det kan jag förstå. Det är ju precis som när man går på en visning, en lägenheten behöver vara tilltalande och styling gör det enklare för potentiella köpare att vilja bo där. Personligen är jag alltid lite nervös inför första gången man ska besöka sin dejt, hur kommer den bo, har man kunnat se något på Instagram om hur den bor. Visst dejten kanske klär sig fint men hemmet kanske är kaos. Innan jag går in på själva hemmet vill jag även säga att man behöver inte börja med hemmamys direkt, ni kommer ha tid för det sedan. Ses ute och hitta på roliga aktiviteter tillsammans ett tag, det kommer ni se tillbaka på sedan att ni hade en minnesvärd dejting period och det är lättare att lära känna varandra om man gör saker ihop.

Kan man påverka sina chanser att få en dejt? Jo det skulle jag verkligen säga, är det så att du planerar lägga tiden olika dating sidor eller liknande kan det vara bra se över fler aspekter i livet än sin dejtingprofil. Det kan vara värt att investera i sig själv, utseende, klippa håret, nya kläder och kanske börja träna, men även hemmet så i denna bloggpost tänkte jag ge några enkla stylingtips för hur du kan fräscha upp med enkla medel. Nu hårddrar jag lite här, men nog säga att detta tips vänder sig lite mer till män. Passa även på att läs vanliga missar när du vill hitta kärleken.

Toaletten

Här är det många kvinnor som stör sig på hur män har det på sina toaletter. 

  • Använder du Dubbeldusch rensa ut den och investera i schampo och balsam från frisören. 
  • Se till att det är rent och speciellt ev duschdraperi 
  • Dekorera med tvålpump och ha matchande handdukar, mycket viktigt

 

Hemmet:

 

Första intrycket när man kommer in i ett hem är doften, vädra ut innan du bjuder hem och ha ha en doftspridare eller tänd ett doftljus.

 

  • Låt inte hallen se ut som en ungdomsgård, ha lagom med skor framme ett par stycken.
  • Har du en spelhörna, gaminghörna undvik ha det i sovrum och vardagsrum.
  • Undvik mörk hörnsoffa och new york tavla på väggen. 
  • Fint sovrum med sängöverkast 

 

Allt behöver ju inte vara perfekt men är det rent så det kommer man extremt långt med. Vill du verkligen gå in och inte har känslan för inredning så kan du ta hjälp av en inredare. Se till att ha något gott hemma, din dejt är en gäst och du bör ha lite olika alternativ och tilltugg. Men det är inget fel att se över sitt hem för kommande förhållande, för det är nämligen så att  för attrahera mer kärlek i ditt liv bör du satsa på sådant som stärker parenergin vilket jag bloggat om tidigare. Förslutligen, är det något kvinnor ogillar är det känslan av ungdomslya, är man över 30 år behöver man investera i ett värdigt hem skulle jag säg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.