Köksmaskiner

Njut av goda drinkar hemma med din egna hemmabar

Posted on

Att ha en hemmabar än inte längre något som förknippat med en mancave utan är kan vara en vacker inredningsdetalj i hemmet. Varför inte ha en dold bar i hemmet som blir synlig när du vill det? Bara öppna en lucka och så är baren där? Eller varför inte ha vacker drinkvagn som dekoration och till att använda?

Att blanda drinkar tycker jag är roligt och jag ska faktiskt nu under Black friday investera vackra i kristallglas till ställa på min drinkvagn jag är på jakt efter. För om sanningen ska fram, hur dyrt är det inte att dricka drinkar ute och så små dom oftast är? Nej nu blir det att blanda egna Whiskey sours här hemma. Då blir det viktigt att bra tillgång på is och då är en ismaskin perfekt, på endast 10 minuter tillverkar maskinen mer is åt dig så att du kan skaka dina drinkar med en ny uppsättning med is. Otroligt bekvämt är det med att ta ut isen med en skopa och få friheten med att aldrig behöva tänka på om du har is hemma, en ismaskin är en hushållsapparat jag ska investera vilket  Ismaskinsguiden.se listat dom bästa ismaskinerna. Har du exempelvis ett cocktail party och då får du räkna med drygt ett halvt kilo is per gäst, liksom tre drinkar, tre glas och tre servetter per person om du ska ha ett party som pågår i två timmar.

https://www.newport.se/shop/kok/glas/tumblers/manhattan-tumblerglas-kristall-6-pack

Två av mina favoritdrink:ars recept

Whiskey sours:
5 cl whisky (bourbon)
3 cl citronsaft
2 cl sockerlag
1 äggvita
Angostura bitter
Skaka först utan is för att bygga upp ett bra skum.Skaka därefter drinken kall med is och sila upp i ett lämpligt glas på fot. Garnera med angostura bitter på toppen.

Moscow Mule Recept:
4 cl Vodka
2 cl Lime juice
10 cl Ginger Beer

Vodka tex ,Absolut Vodka och Smirnoff
Häll vodka och lime juice i ett Moscow Mule-glas.
Fyll ett glas till hälften med krossad is.
Tillsätt ginger beer och rör om varsamt. Fyll upp resten av glaset med is. Garnera med en limeklyfta och en kvist mynta.

Du kommer även behöva ha en iskrossare som ett komplement. Men det är det värt, för när du har vänner över och dom får en god drink så är det nog ganska troligt att dom kommer uppskatta detta jämfört mot en grogg. Ja så investera i en ismaskin till din hemmabar vilket ger dig rätt verktyg att bli en amatör bartender. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.