Inredning kontor

Occhios ljusdesign – belysning på Caia cosmetics kontor

Posted on

Hösten 2021 slog skönhetsvarumärket CAIA Cosmetics upp dörrarna till sitt nya kontor på Biblioteksgatan 29. Kontoret på 700 kvm med utsikt över Humlegården.

För inredningskonceptet stod CJ studios och tillsammans med dem togs ljusdesignen fram av premiumbelysningsföretaget Occhio.

CAIA Cosmetics arbetar med skönhet och kosmetika. ”Rätt ljus och färgåtergivning är viktigt för produktutveckling och för att skapa en inspirerande miljö. Belysning är därför viktig för ett lyckat inredningskoncept och för att skapa de bästa produkterna, därför valde CAIA att samarbete med Occhio”, säger Jesper Matsch, VD för CAIA Cosmetics.

Modellerna som valdes att inreda kontoret med är Mito sfera – den perfekta sminkspegeln för alla sminkstationer. Mito volo pryder produktutvecklinsgdelen samt ett av mötesrummen som den perfekta belysningsassistenten med sin justerbara höjd. Även Sento sospeso finns i mötesrum och Sento tavolo finns placerad på Biancas rosa skrivbord.

”Utöver snygg och kvalitativ belysning har CAIA möjlighet att styra sina armaturer med appen Occhio Air, vilket gör att man enkelt kan skapa olika ljusscener direkt i mobilen. En detalj som är till stor hjälp för att exempelvis se hur färger och produkter beter sig i olika ljus, men även för att kunna skapa stämning inför kvällens AW” säger Patrik Larsson, Säljchef Occhio, Sverige.

Källa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.