Rabattkoder heminredning

Prisgaranti på möbler

Posted on

Här är informationen om var du kan hitta prisgaranti på möbler i Sverige.

När du letar efter möbler och vill ha prisgaranti finns det flera butiker och företag som erbjuder den här typen av tjänst.

Här är några butiker där du kan hitta prisgaranti på möbler:

 1. IKEA: IKEA är en av de mest kända möbelbutikerna i Sverige och de erbjuder också prisgaranti. Om du hittar samma möbel till ett lägre pris hos en annan butik, kan du kontakta IKEA för att få prisskillnaden återbetald.
 2. EM Home: EM Home är en annan populär möbelbutik som erbjuder prisgaranti. Om du hittar en identisk produkt till ett lägre pris hos en annan återförsäljare, kan du kontakta EM Home för att få samma pris.
 3. Mio: Mio är en annan möbelbutik som erbjuder prisgaranti. Om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan auktoriserad svensk återförsäljare, kan du kontakta Mio för att få prisskillnaden återbetald.
 4. JYSK: JYSK är en butikskedja som säljer möbler och heminredning och de erbjuder också prisgaranti. Om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan butik, kan du kontakta JYSK för att få samma pris.
 5. Länna Möbler erbjuder designmöbler till rätt pris och att du som kund känner dig trygg och nöjd med ditt köp. Prismatchningen innebär att Länna Möbler alltid erbjuder ett konkurrenskraftigt pris. Om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan återförsäljare matchar dom priset.

Det är viktigt att notera att varje butik kan ha sina egna villkor och begränsningar när det gäller prisgaranti, så det är alltid bra att dubbelkolla med dem innan du gör ett köp. Dessutom kan det vara användbart att läsa igenom deras policy för prisgaranti för att få en bättre förståelse av hur den fungerar.

Lycka till med att hitta de bästa priserna på möbler!

2 thoughts on “Prisgaranti på möbler

 1. Håkan Innala

  september 19, 2023 at 2:27 e m

  Mio har inte en komplett prisgaranti på varor som dom rea 30 dagar efter inköpet.
  Mio i Sundsvall vidkänner överhuvudtaget ingen prisgaranti.

  1. admin

   september 20, 2023 at 10:57 f m

   Oj är det så, tack att du informerar oss på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.