rengor-matta-koksluckor-med-gammaldags-fast-sapa/.jpg
Städning

Rengör matta köksluckor med Gammaldags Fast såpa

Posted on

Idag såg jag i en Facebook grupp där en person frågade hur man rengör matta köksluckor och hon fick till svars med Galltvål, men annat alternativ är Gammaldags Fast såpa som är tillverkad av återbrukad matolja och det är verkligen klimatsmart. Det är ju fettfläckar på köksskåpen och det är så att fett löser fett, det är därför det är svårt att få bort fettfläckar med traditionell rengöringsmedel, köksluckorna behöver ”avfettas” och du kan även lägga i Bikarbonat som har en fettlösande effekt.

Rabattkod 20 % = deco20

Gammaldags Fast såpa från Vasterbottenssapa är en traditionell rengöringsprodukt som har använts i århundraden. Den tillverkas av naturliga ingredienser och är känd för sin effektiva rengöringsförmåga. Såpan är enkel att använda och fungerar utmärkt för att rengöra olika ytor, inklusive matta köksluckor.

Fördelar med att använda Gammaldags Fast såpa

Det finns flera fördelar med att använda Gammaldags Fast såpa för att rengöra dina matta köksluckor:

  • Naturlig och miljövänlig: Gammaldags Fast såpa är tillverkad av naturliga ingredienser och är därmed en miljövänlig rengöringsprodukt. Den innehåller inga skadliga kemikalier som kan påverka din hälsa eller miljön negativt.
  • Effektiv rengöring: Gammaldags Fast såpa är känd för sin effektiva rengöringsförmåga. Den kan ta bort fett, smuts och fläckar från dina matta köksluckor och lämna dem rena och fräscha.
  • Skonsam mot ytan: En annan fördel med Gammaldags Fast såpa är att den är skonsam mot ytan. Den kommer inte att skada eller repa dina matta köksluckor, vilket gör den till ett bra alternativ för rengöring.

One thought on “Rengör matta köksluckor med Gammaldags Fast såpa

  1. Upptäck fördelarna med Västerbotten såpa

    juni 4, 2023 at 6:13 e m

    […] Läs även, rengör matta köksluckor med fast såpa […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.