Badruminspiration

Så skapar du ett modernt badrum med badrumstillbehör

Posted on

Samarbete med beslagonline.se

När man har planer på att renovera eller göra om hemma så vill man oftast ta i med hårdhandskarna för att skapa en stor förändring. Till exempel med att måla eller bygga om. Men det är något som tar lång tid och kostar mycket pengar. Så ett bra tips är att skapa känslan av ett helt nytt rum med endast inredningsdetaljer. Det är billigare och går snabbt att få till precis den känslan som man vill ha.

Renovera med badrumstillbehör istället

Att inreda med badrumstillbehör som nya krokar, badrumshyllor och handduksstång i samma färg och form ger badrummet en ny fräsch modern känsla utan att det kostar skjortan. När jag gjorde om mitt badrum tyckte jag att det var svårt att hitta badrumstillbehör som alla matchade med varandra och inte blev alltför dyrt. Jag hittade då företaget beslagonline.se .

Beslag online har olika inredningsdetaljer till hemmets alla rum. Både till rum med modern, klassisk eller lantlig känsla. Här kan man välja ifrån 1000 olika modeller av knoppar och handtag och även hitta övriga tillbehör i samma stil. Med otroliga kombinationer kan du skapa just den känslan du är ute efter. Klicka dig in på deras hemsida och hitta deras inredningsdetaljer för alla rum.

Mina 5 inredningstips för badrummet

 1. Matchande tillbehör är A och O
  Att matcha både krokar, kran och pappershållare tycker jag är det viktigaste. De ger en elegant helhetskänsla. Är man ute efter lite vardagslyx tycker jag också att det är viktigt med härliga handdukar med kvalité. Det är också ett plus om även dessa går i samma färgskala som krokar och andra tillbehör.
 2. Ta in naturen
  Just nu är det väldigt populärt att ta in det gröna och naturen i hemmet. Det funkar perfekt även i badrummet. Att ta in gröna växter i ett badrum ger en harmonisk känsla med härlig finish.
 3. Belysning
  Belysningen är det som framhäver det du vill framhäva och är viktig för rummets atmosfär. Med hjälp av ljuset kan man skapa en varm “myskänsla” eller ett ljust öppet rum.
 4. Minimera prylarna
  Att ha många små prylar framme skapar snabbt en stökig och rörig känsla. Minimera därför små prylarna på hyllorna som deo, ansikts krämer, och parfymer ha istället framme få saker. Det räcker oftast med en tvålpump, handdukar och ett doftljus eller doftpinnar.
 5. Goda dofter
  Möts man inte av en väldigt lyxig känsla när man kommer in i ett badrum som luktar fräscht och gott. Därför är olika doftljus eller doftpinnar mitt sista tips. För att få en härlig slut finish.

Fem ovanstående bilder är alla tagna från Pinterest.

 

 

 

Mattsvarta badrumsinredning ger en elegant lyxig känsla i badrummet

Här är mina favoritprodukter från Beslagonline. Tillbehören matchar väldigt snyggt med varandra och jag tycker att den svarta färgen ger en modern lyxig industrikänsla och inredningen syns tydligt mot en ljus vägg tex. 

 • Base 200 Handduksstång – Mattsvart

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/base-200-handduksstang-matt-svart

 • Base 200 Toalettpappershållare -Mattsvart

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/base-200-toapappershallare-matt-svart

 

 •  Solid Toalettborste – Mattsvart

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/solid-toalettborste-matt-svart

 • Base 210 3-Krok – Mattsvart

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/base-210-3-krok-mattsvart
Alla badrumstillbehör är också i rostfritt stål vilket är perfekt när det är till badrummet. Dem sätts upp snabbt och enkelt med 3M vilket är klister på baksidans produkten. Detta gör att man inte behöver borra och skruva massa onödiga hål i badrummet och förstöra tätskiktet, som håller väggarna borta från att skadas av fukten. Att klistra upp krokar är också super smidigt, skulle man vara missnöjd så är det bara att ta bort och sätta upp igen på en annan plats. Inredningen ska inte bara vara praktiska utan också en fin touch på badrummet.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.