Trädgård

Satsa på en snygg paviljong

Posted on

Något som kan vara värt att satsa på, det är en så kallad paviljong. Den påminner lite om ett partytält, fast att den är då ofta bra mycket elegantare, samt mer hållbar. En paviljong är oftast stabil, tålig och rejäl. Den går bra att ha som ett extra rum på altanen, eller ställa ute i din trädgård. Ofta har den både tak och väggar, som skyddar mot väder och vind. Väggarna i sig kan oftast vikas åt sidan om det är bra väder.

En paviljong är ett bra val som fungerar för både vardag och fest. Du kan använda den under våren och sommaren. Sedan tål många av dem att stå kvar ute under höst och vinter, om du tar av beklädnaden,

Smidigt att ha en paviljong

I en paviljong kan du ha snygga utemöbler och annat. Dels för att kunna sitta där om sommaren oavsett om det är sol eller regn. En paviljong är även bra om du ska ställa till med fest. Bland annat är det ju perfekt att duka upp buffén inne i paviljongen! Den passar även bra för att ha mingel i!

Idag finns det ju en massa olika paviljonger i olika utföranden och storlekar. Så det finns ju en som passar alla. Funderar på vad din paviljong ska täcka för behov och vad du vill kunna använda den mest till. Du har många olika storlekar och med olika design och konstruktion att välja på.

Det kan vara bra att satsa på en paviljong som tål både regn och vind! Alla modeller är inte vattentäta, så se till att kolla noga på den du köper. I alla fall om det är viktigt att den tål regn.

Storleken på din paviljong, den avgörs av var du har tänkt ställa den. Satsa gärna på att köpa en som är robust och tålig, så håller den länge!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.