Renovering

Silestone® omdefinerar klassisk marmorering med Le Chic

Posted on

Wow, detta är precis i min inredningsstil och jag blev helt förtrollad, ta del av information och dom vackra bilderna!

”Elegans”, sagt om ett verk är något som kännetecknas av en minimalistisk enkelhet men som inte hindrar precision och excellens. Det sägs att något är ”förfinat” när det är gjort med perfektion, och bara blir finare och renare. Båda definitionerna ingår i Le Chic, den senaste kollektionen från Silestone® by Cosentino. Efter att ha erövrat stadens rum med modern estetik via kollektionen Urban Crush visar Le Chic fram all elegans och sofistikering hos Silestone®.

Denna nya Silestone-serie® omdefinierar tidlösa klassiker. Ett stort steg framåt gällandes marmorerade mönstrade ytor med sex designförslag som erbjuder charmen i viktorianska och parisiska utrymmen och talar till nostalgi med ett modernt men ändå tidlöst utförande. Le Chic som kollektion är ett elegant och sofistikerat designförslag i skärningspunkten mellan mode och design. Mönstren har uttrycksfulla vener och metalliska accenter som sticker ut mot neutrala bakgrunder i kräm, djupblått och svart, vilket ger mönstren dess fulla djup.

Denna förfinade design härstammar från varumärkets grund i innovation och hållbarhet. Le Chic är en del av de framsteg inom Cosentinos tillverkning av designytor, eftersom den detaljerade marmoreringen kräver ett helt nytt designsystem. De invecklade, sammankopplade venerna möjliggörs av varumärkets nya gjutningssystem, vilket ger liv åt partiklar och mineraler i ett brett utbud av storlekar och skapar en otrolig ny konsistens.

Den verkliga hållbarheteni denna kollektion kommer från Cosentinos patenterade HybriQ+-® teknik. Silestone® Le Chic tillverkas med 99% återanvänt vatten och 100% förnybar energi och innehåller minst 20% återvunnet råmaterial i sin sammansättning, som också har mindre än 40% kiseldioxid.

Le Chic-kollektionen består av sex mönster: Parisien Blue, Eclectic Pearl, Versailles Ivory, Victorian Silver, Bohemian Flame och Romantic Ash.

Parisien Blue Ren nostalgi från den franska huvudstaden. Den har en djup blåaktig ton med stark personlighet och kraftfull karaktär. Inspirerad av nyanserna som ses i berömda kejserliga romerska stenar, kombinerat med fina vener i ockratoner.

 

Eclectic Pearl Ett av de bästa exemplen på essensen ho kollektionen Le Chic. Klassisk och modern i en perfekt fusion. Flödande strömmar av vackra toner strösslad med korn som liknar diamanter i ett smycke. Eclectic Pearl hypnotiserar med delikata vener, textur och metalliska accenter över hela ytan.

 

 

Versailles Ivory Kollektionens varmaste ton. Mycket subtil tvåtonad marmorering i bakgrunden med gradienteffekter fascinerar med de olika ljusen i botten samt dess gyllene stråk. Versailles Ivory utstrålar lyx och elegans, som påminner om överflödet på slottet i Versailles.

 

 

Victorian Silver Mjuk och subtil tvåtonad marmorering i bakgrunden, med gradienteffekter och stort djup. Den svala bakgrundstonen blandas med sina silver- och mörkgrå vener för att skapa en elegant färg som passar sömlöst med varma och kalla toner.

 

Bohemian Flame Denna färg presenterar subtila vener med metallinlägg i kopparnyanser. Rörelsen i designen är inspirerat av gyllene flöden av lava som genererar märken på vulkanisk mark. Det påminner om den lugnt rörliga gyllene lågan av ljus som accentuerar små metallbitar.

 

Romantic Ash Ett annat exempel på Le Chics visuella excellens. Som stora floder och samlingar av korn i olika storlekar väcker denna tanke till en vintergata synlig på en klar stjärnhimmel. Blå accenter stärker djupet hos Romantic Ash.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.