Badruminspiration

Sköna badrum

Posted on

Det är detaljerna som gör det. Oavsett om du har ett gammalt eller nytt badrum så är detaljerna det viktigaste för att lyfta och skapa personlighet.

Utomhus

Lyft din utedusch genom att omge den av färgsprakande krukor med väldoftande blommor, Ett par snygga skärmväggar, en trevlig sittbänk och ett nytt golv av exotiska stenar eller trätrall i teak. Markera gärna med en matchande gång av trall och stenar. Har du en pool eller badtunna så blir detta ett lyxigt komplement som genast skapar ett badrum utomhus. Lyx till liten penning.

Inomhus

Lyft ditt badrum med färg och detaljer.

Skapa liv i ditt vita badrum med hjälp av en färgglad matta och handdukar i sköna färger. Tillför gröna växter och gott om belysning

Att inreda med svarta detaljer är populärt. Lägg fokus på belysningen för att framhäva. Det är läckert att komplettera med metaller och snygga finishar på duschvägg, möbler, handdukstork och blandare. Det lyfter helheten. 

Inslag av vackert levande trä i badrummet bryter av fint mot den frostiga glasväggen, det kala stengolvet eller de kromade detaljerna. 

Rena ytor och ljusinsläpp får till ett behagligt och fräscht intryck, och välj belysning med omsorg eftersom det kan lyfta fram och göra underverk för detaljer och utvalda partier. 

Förhöj det stilrena med ett inkaklat badkar, ett badkar med lejontassar eller en duschkabin med läckra detaljer på glas och handtag. 

Välj en spegel med omsorg, gärna med markerande spotlights. Spegeln ger karaktär och en personlig atmosfär till badrummet. 

Var kreativ och skapa just det trivsamma klimat du önskar och låt dig inte hindras från att tänka både ute och inne. Med en ombonad utedusch så har du skapat ett extra badrum som skänker välbehag på sommaren.

Smart förvaring kompletterar det klassiska överskåpet så att den vackra spegeln får sin plats, och en strukturerad förvaring i underskåpets låda ger en god överblick och en känsla av välbehag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.