Dekoration inspiration

Snygga coffee table books

Posted on

Är du som mig som tycker om att inreda med snygga coffee table böcker? Det är inte bara en fin detalj i hemmet utan även går hand i hand med Feng shui där man ska inreda med saker som går hand i hand med sina intressen. En noga utvald coffee table-book kan bli en personlig detalj i ditt hem, tex kan en coffee table book från Chanel säga att du uppskattar vackra ting och mode och design. Eller som jag har här hemma en bok om Champagne, som är min favoritdryck. Coffee table böcker är stora och vackra böcker som ofta handlar om mode, design och fotografi.

Coffee table book eller fashion table books är en lyxig och elegant inredningsdetalj.

Inred med böcker coffee table books

Är prynadsböcker är snygg bok är som en fin inredningsdetalj, men som i sin tur inte behöver handla om inredning. Dekorera vardagsrumsbordet med några utvalda böcker på hög, en bokhylla eller varför inte ha ett plexiglas stativ för din bok? Att inreda hemmet med böcker ger mer personlighet till rummet skulle jag säga.

Några utvalda böcker…

  • Chanel coffee table book
    Är nog den boken som finns i flest hem, den är ofta svart och vit och enkel att inreda med.
  • Prada!

Presenttips för personen som älskar att inreda med vackra ting, Coffee table-böcker är lika mycket en inredningsdetalj som det är en bok, lika intressant att titta i som den är vacker.

 

Dekorera hemmet med fina böcker tips

Ett tips är att ha ett bord med underrede och lägga fina böcker där som dekoration, ett annat bra tips är att ha en öppen bok på ett bokställ i plexiglas.  Här finner du fina bokstöd.

 

 

Här finner du coffe table boks och just nu är det 20 % rabatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.