Dekoration inspiration, Gardiner

Snygga gardiner för alla budgetar och hem

Posted on

Har du någon gång funderat på att investera i vackra och lyxiga gardiner? Det här med gardiner är som en helt ny värld som öppnat sig för mig, och många andra. Många köper enkla gardiner på exempelvis Rusta. Men det finns så mycket mer.

Gardiner Online

Du kan handla gardiner på nätet till en vettig peng, eller fantastiska gardiner till en lite dyrare peng. Men faktum är att riktigt bra gardiner är sällan tokdyrt. Jag kan varmt rekommendera Gardinstugan som har inte mindre än 3500 produkter i sitt sortiment. Det finns gardiner i olika material. Bomull, linne eller polyester. Svart, vitt, rött eller blått. Varför inte ärtigt gult? 

Där finns det väldigt mycket att välja mellan. Du kan söka direkt på sajten. Det är nästan som en sökmotor för just gardiner. Det bästa med gardinstugan är att de hänvisar vidare till etablerade butiker, som till exempel Jotex. Det vill säga pålitliga och välkända webbutiker, där du bara kan välja och vraka. Överblicken är betydligt bättre på Gardinstugan, och du kan filtrera på exempelvis färger. Faktum är att gardinstugan i sig har en väldigt clean design, och är väldigt enkel att använda. Du behöver på något sätt vara ett IT-proffs för att hitta dina drömgardiner.

Bra att veta om gardiner

Avslutningsvis vill jag skriva lite allmänt om gardiner, saker som är bra att veta och tänka på. Många tror att man måste tvätta gardiner hela tiden, men har du rent i hemmet. Kanske inte djur eller småbarn. Ja, då behöver du inte tvätta mer än kanske 1 gång per år. Detta beror som sagt på hur det ser ut just ditt hem, men också vilka textilier du har. Vissa textilier drar åt sig mer smuts än andra.

Just nu är det trendigt att inreda med hotellgardiner, gardiner som går från taket till golvet. Det är väldigt fint och gör att rummet känns mer högt till tak. Gardinerna ska man nämligen helst installera utanför fönstret så att det inte täcker det. Just med hotellgardiner på skena kan man med fördel även hänga på delar av väggar för att ge en mer inredd känsla. Matcha gärna gardinerna med liknande tyger i kuddar, soffor och i olika material. Köp hellre för långa gardiner än för korta, det är enkelt korta ett par gardiner. Tyg kan nämligen krympa lite vid tvätt.

En annan sak som är bra att veta, är att det finns högkvalitativa polyester och polyesterblandningar exempelvis som håller väldigt mycket högre standard än de gjorde förr i tiden. Mycket har hänt på tillverkningsfronten de senaste åren inom textilindustrin. Så man ska vara öppen för olika typer av material och prisklasser, bara det passar dig som person och ditt hem. Men återigen, det finns en hel del att välja på. Så varför inte skämma bort sig och uppgradera med snygga gardiner?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.