Badruminspiration, Badrumsrenovering

Tätskiktet är det viktigaste när du renoverar badrum

Posted on

Många spenderar 100 000-tals kronor på att renovera sitt badrum utan att tänka på tätskiktet.

Företaget ARDEX har producerar flera filmer med att ta fokus från renoveringen till tätskiktet, vilket jag anser är väldigt smart. Jag har tidigare bloggat om mitt badrum som läcker från golvet och det har fått mig mer intresserad av detta ämne nämligen badrumsrenoveringar.

”Tanken är att flytta fokus från inredningen till tätskiktet. Helt enkelt få upp det viktigaste på agendan när det väl är dags att renovera sitt badrum. Tätskiktet avgör trots allt hur länge kunden får njuta av sin investering. ”-ARDEX

Här kan du se filmen: https://static.kitcdn.se/cws/2021/08/ardex_tatskikt_2-final-2021-08-26-13_36_35.mp4

Spännande produkt måste jag säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.