Dekoration inspiration

Torkar egna blombuketter

Posted on

Idag har jag köpt lite blommor på Ica för att skapa mig en stor fyllig torkad bukett med blommor. Jag tycker att Hortensia blommor är så fina att ha i hemmet och dom blir fina öven som torkade. Snittblommor i hemmet är verkligen fint och vardagslyx men det det kostar ju en liten slant, men det är ju verkligen något alla borde unna sig lite. Det är perfekt med blommor som blir fina som torkade också för då blir det ju verkligen mer prisvärt.

Nu är inte jag en expert att på torka blommor och kanske dom skulle hänga upp och ner, men det får jag märka sedan för nu har jag redan placerat dom i vasen, däremot har jag inte lagt något vatten i vasen så att dom börjar torka direkt. Denna bukett kommer jag att bygga mera när jag finner fler fina blommor. En sak jag lärde mig idag är att man ska inte klippa av blommor innan man testat längden för jag hade i efterhand velat ha ca 2 cm längre skaft. Men med fler blommor i vasen blir blir det nog ännu bättre. Snart ska jag förbi Ikea i city och köpa vaser, då jag glömde lägga i kassen sist jag var där och den var så fin och prisvärd.I den vasen så ska jag ha torkade ljusa rosor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.