Kök

Uppdatera köket med trendiga köksblandare

Posted on

Tycker du att ditt kök känns lite utdaterat? Att byta ut ett kök är en investering som kostar mycket och i denna bloggpost tänkte jag ge några tips om hur du kan få köket att kännas mer modernt och personligt. 

Här är några enkla tips för att fräscha upp köket både enkelt, billigt och snabbt.

  • Måla kaklet. Stänkskydden i de flesta kök består av kakel, vilket kan bli smutsigt och slitet med åren
  • Byta beslag och knoppar
  • Måla eller tapetsera om väggarna
  • Textilier – detaljer som förändrar
  • Byt ut köksblandare till något annat än standard
  • Investera i fina kökshanddukar
  • Fina tvål och diskmedelsbehållare 
Källa: https://northmans.se/badrum-spa/tvalar-flytande/meraki-handtval-500-ml-cotton-haze/

Köksblandare har blivit så mycket mera på senare tid och det finns mycket mer att välja på gällande stil och design. Hitta den perfekta stilen för ditt individuella kök och din smak, här finner du köksblandare som är trendiga. Det finns många olika funktioner, varför inte uppleva enkelheten med en beröringsfri blandare som är väldigt bekvämt vid matlagning, då det är otroligt viktigt att ha rena händer vid matlagning och en annan regel som många kanske inte vet om är att man inte får spola ner fett i avloppet.

Har du ett kök med mycket marmor så kan det vara fint att ha detaljer i köket i guld som knoppar, köksblandare. Har du ett kök i mer New england stil kan det vara extra snyggt att en blandare i mattsvart. 

Har du fördelen att du ska renovera ett kök kan du planera själv vart du vill ha din sink. Men vill du inreda ditt kök enligt feng shui bör du placera diskbänken i norr eller nordöst riktning. Ett populärt alternativ är att placera diskhon vid ett fönster för att det ger en härligt utsikt. Men att planera ett kök är svårare än man tror, är du inte väldigt påläst bör du nog ta hjälp av en köksplanerare så att du får ett bra arbetsflöde i ditt kök. Det finns verkligen inget värre än att laga mat i ett kök där det inte finns någon avställningsyta. Dessa kök tenderar att skapa irritation vid matlagning och onödigt spill. Att råka placera diskmaskinen fel kan göra att hela flödet i köket blir bara jobbigt om man är mer än en person som lagar mat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.