Vackra-helkroppsspegla- guld-i-antik-stil
Inredningstips

Vackra helkroppsspeglar guld i antik stil

Posted on

Jag håller på och ska köpa en helkroppsspegel i guld framöver och jag tror jag har hittat den ultimata. En som ser dyr ut men som inte är jättedyr!

Vackra guld helkroppsspeglar guld i antikstil

Idag har jag en helkroppspegel i hallen men den är inte i rätt vinkel för att ta selfies i så att jag vill ha en mer vacker guld helkroppsspegel. Just den antika stilen tycker jag passar nästan i alla hem, det är klassisk spegel och ändå lite romantiskt. Det kan tyckas lite fånigt det jag kommer berätta nu, men jag ska köpa en stor 180 cm hög helkroppsspegel i guld för att fota selfies i haha.

Jag funderar även på om jag ska ha en mindre vid mitt kommande sminkbord med, jag såg så fin kombination av en sådan och ett plexibord. Nu hittar jag tyvärr inte den bilden och kan visa er, men speglar är verkligen något som lyfter ett helt hem. Det man kan göra för få den “antika” spegeln att kännas mer modern är att installera led-belysning kring den.

Mer information kommer… följ mig gärna @truedeco.se så länge så du inte missar massor av spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.